Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο… αγνώριστος Νίκολας Κέιτζ έφαγε τζατζίκι και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια, σε εστιατόριο του Πειραιά – Δείτε φωτογραφίες

    Ο… αγνώριστος Νίκολας Κέιτζ έφαγε τζατζίκι και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια, σε εστιατόριο του Πειραιά – Δείτε φωτογραφίες

    Ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο «The Carpenter’s Son»

    Ο Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε στον Πειραιά και απόλαυσε το γεύμα του σε γνωστό εστιατόριο.

    Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ αγαπά την ελληνική κουζίνα και ζήτησε να φάει χειροποίητο τζατζίκι, κεφτεδάκια και μάλιστα ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια.

    Στιγμιότυπα με τον ηθοποιό δημοσιεύτηκαν και στον επίσημο λογαριασμό του εστιατορίου στο Ιnstagram. «Είχα την τιμή να υποδεχθώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Νίκολας Κέιτζ» έγραψε στο προφίλ του ο Κώστας Κεφαλάς, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού.

     

    Ο Νίκολας Κέιτζ είχε φροντίσει να κρύψει κατά κάποιον τρόπο την ταυτότητά του και να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με χρωματιστή μπλούζα, λευκό καπέλο και γυαλιά μυωπίας.

     

    «Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τον υποδέχθηκα, ήταν ευγενέστατος και απλός, μας χαιρέτησε. Ζήτησε τζατζίκι χειροποίητο, του φτιάξαμε, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, του άρεσαν πάρα πολύ. Ήρθε με το παιδί του και τη γυναίκα του, ήταν εδώ και η ασφάλειά του, είχε πάρα πολύ κόσμο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

     

    Ο Χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, με τίτλο «The Carpenter’s Son».

    Πειραιάς Νίκολας Κέιτζ



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ