Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο άνοιξη ήρθε. Tα κιλά πρέπει να φύγουν-νόμος

     

    Ο άνοιξη ήρθε. Tα κιλά πρέπει να φύγουν-νόμος


    Και ο πιο καλογυμνασμένος άνδρας να είσαι, οι τοξίνες μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις πιασμένος και κουρασμένος.

    Αισθάνεσαι νωθρός έπειτα από τη χειμερία νάρκη; Θέλεις απεγνωσμένα να εξαφανίσεις τα περιττά κιλά και τις τοξίνες που φορτώθηκες από το φαΐ και το ποτό; Αν πιστεύεις ότι με λίγη θετική ενέργεια όλα αυτά θα διορθωθούν, είσαι στο σωστό δρόμο.

    Ίδρωσε. Πολύ.
    Η άσκηση αυξάνει το μεταβολισμό, βοηθώντας να αποβάλλεις τις τοξίνες και να νιώθεις ανανεωμένος και ενεργητικός. Το τρέξιμο μέσα σε μια ειδική φόρμα αδυνατίσματος/εφίδρωσης (ή πάνω σε ένα διάδρομο που έχεις εγκαταστήσει σε ένα θερμαινόμενο δωμάτιο) θα σε κάνει να αποβάλλεις λίπος και τοξίνες πολύ γρηγορότερα.

    Απόλαυσε ένα μασάζ
    Οι μαλάξεις που εφαρμόζει ένας έμπειρος μασέρ, απομακρύνουν τις τοξίνες που έχουν εγκατασταθεί ανάμεσα στους συνδετικούς ιστούς των σκελετικών μυών. Και ο πιο καλογυμνασμένος άνδρας να είσαι, οι τοξίνες μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις πιασμένος και κουρασμένος. Βρες κάποιον μασέρ που μπορεί να συνδυάσει αθλητικό, λεμφικό και ταϊλανδέζικο μασάζ.

    Χρησιμοποίησε περισσότερο λάδι καρύδας
    Το λάδι της καρύδας περιέχει πολλά λιπαρά οξέα με δραστικές αντιμικροβιακές και αποτοξινωτικές ιδιότητες. Επιπλέον καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και πολλά ακόμη βλαβερές, τοξικές ουσίες που μαζεύονται στο σώμα και το καταστρέφουν. Το λάδι καρύδας είναι πολύ καλύτερο από τους χυμούς ή τα smoothies φρούτων γιατί ισορροπεί το σάκχαρο στο αίμα.

    Ξύπνα νωρίς
    Δοκίμασε να εκτελείς το 50% της σωματικής σου δραστηριότητας αμέσως μόλις ξυπνήσεις. Η πρωινή προπόνηση που συνδυάζει αερόβιες και αναερόβιες ασκήσεις (τρέξιμο και βάρη) διατηρεί το μεταβολικό σου ρυθμό υψηλό όλη μέρα. Επίσης, η γυμναστική με άδειο στομάχι θα κάνει το σώμα σου να καίει περισσότερο αποθηκευμένο λίπος, αφού θα το χρησιμοποιεί ως καύσιμο.

    Πίνε νερό
    Το σώμα σου απομακρύνει τις τοξίνες διά της ούρησης και του ιδρώτα. Πολλαπλασίασε το βάρος σου σε κιλά με τον αριθμό 0.033 για να βρεις τα λίτρα νερού που σου αντιστοιχούν καθημερινά. Και πιες λίγο περισσότερο όταν γυμνάζεσαι. Καλό είναι προσθέσεις και μερικά φλιτζάνια πράσινο τσάι μέσα στην ημέρα: καίει το λίπος.

    Τρώγε υγιεινά
    Μερικά από τα πλέον αποτοξινωτικά τρόφιμα είναι το παντζάρι, το λάχανο, η αγκινάρα, ο κουρκουμάς, το τζίντζερ, το σκόρδο, το λεμόνι, το μάραθο και τα μήλα. Απόφυγε την πολυφαγία, την καφεΐνη, το αλκοόλ, τη ζάχαρη και τα φάρμακα που παχαίνουν (όπως όλα τα αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά), καθώς επιδεινώνουν τη διαδικασία πέψης επηρεάζοντας δραματικά το συκώτι και τα νεφρά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ