Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Anthony Mackie (Falcon) θα είναι ο νέος Captain America!

    O Anthony Mackie (Falcon) θα είναι ο νέος Captain America!

    Με το End Game, όπου οι Avengers και οι υπόλοιποι superheroes της Marvel κατάφεραν να νικήσουν τον Thanos και να επαναφέρουν την ανθρωπότητα στην πρότερη κατάσταση της, ολοκληρώθηκε ένας δεκαετής κύκλος και 3 φάσεων του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

    Αυτό που γνωρίζουμε είναι βέβαια μετά το τέλος του End Game ότι τόσο ο Iron Man, όσο και ο Captain America δεν θα συνεχίσουν το ταξίδι τους… Ωστόσο, όπως ήδη παρακολουθήσαμε λίγο πριν ο Captain Steve Rogers (Chris Evans) παραδοθεί στην λήθη του χρόνου, ουσιαστικά παρέδωσε την ασπίδα του στον Falcon (Anthony Mackie).

    Και παρόλο που τόσο ο Falcon (Sam Wilson) όσο και ο Winter Soldier (Bucky Barnes) επέστρεψαν με τη δική τους σειρά, μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν άγνωστο εάν θα υπάρξει ένας νέος Captain America (μία credit scene βέβαια στο τελευταίο επεισόδιο παρέπεμπε στην επανεμφάνιση του Cap).

    Τελικά, έγκριτες πηγές αναφέρουν ότι ο Anthony Mackie (Falcon) έβαλε την υπογραφή του και αναμένεται να αποτελέσει τον νέο Captain America στην 4η κινηματογραφική περιπέτεια του δημοφιλούς ήρωα. Τη σκηνοθεσία αλλά και τη συγγραφή του σεναρίου του Captain America 4 έχει αναλάβει ο Malcom Spellman, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στην σειρά του Disney Plus: The Falcon and the Winter Soldier.

    Σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο το πότε θα δούμε το 4ο Captain America, καθώς επίσης εάν θα συμμετέχει σε αυτή και ο επιστήθιος φίλος του Bucky Barnes (Winter Soldier), τον οποίο υποδύεται ο Sebastian Stan.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ