Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο μπαμπάς της άφησε έγκυο τη φίλη της και η κόρη έγινε έξαλλη με το ζευγάρι – «Είναι τεμπέλα και πεινασμένη για χρήματα»

    Ο μπαμπάς της άφησε έγκυο τη φίλη της και η κόρη έγινε έξαλλη με το ζευγάρι – «Είναι τεμπέλα και πεινασμένη για χρήματα»

    «Εγώ και αυτό το κορίτσι γίναμε φίλες», έλεγε η εξοργισμένη Joni Wilcox σε μια ανάρτηση που έχει διαγραφεί στο TikTok και είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 800.000 προβολές. «Το επόμενο που ξέρω είναι ότι αυτή και ο μπαμπάς μου αρχίζουν να πηδ… πίσω από την πλάτη μου».

    «Αυτή είναι 22, αυτός 55», παραπονέθηκε η μελαχρινή κοπέλα στο βίντεο. «Μετά η ηλίθια σκ… μένει έγκυος από τον πατέρα μου».

    Η Wilcox, μια barista από το Lakeland της Φλόριντα των ΗΠΑ, μοιράστηκε τις λεπτομέρειες της οδυνηρής ιστορίας σε τηλεοπτική εκπομπή, το «Dr. Phil».

    «Ακούγεται ανατριχιαστικό», είπε για τον ευκατάστατο πατέρα της, τον David, ο οποίος αναφέρθηκε από την εκπομπή ότι είναι 49 ετών. Η ίδια είπε ότι θεωρεί την πρώην φίλη της, Gina, «τεμπέλα και «πεινασμένη για χρήματα», επειδή κοιμήθηκε με τον πατέρα της – ο οποίος «λούζει» τη νεαρή φίλη του με πολυτελή δώρα και εξωτικά ταξίδια κατά τη διάρκεια της διετούς πλέον σχέσης τους.

    «Αν ήθελε νεότερα κορίτσια, θα μπορούσε να έχει άλλα κορίτσια που… δεν ξέρω», είπε η Wilcox, προσθέτοντας ότι η καρδιά της «ράγισε», όταν έμαθε για τα ραντεβού του David και της Gina από έναν ξένο. «Δεν το καταλαβαίνω αυτό».

    Πάντως, υπερασπιζόμενη το ειδύλλιό της από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο με τον David, η Gina επέμεινε ότι η ερωτική τους σχέση δεν αφορά κανέναν άλλον. «Κάνει αυτές τις υποθέσεις ότι χρησιμοποιώ τον πατέρα της για χρήματα», είπε «και αυτό πραγματικά με εκνευρίζει».

    «Τα χρήματά του δεν είναι ο λόγος για τον οποίο θέλω να είμαι μαζί του», συνέχισε. «Η σχέση μας είναι υγιής, είναι διασκεδαστική… Είμαι στη διαδικασία να μετακομίσω με τον David. Έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είναι προφανώς κάτι πολύ σοβαρό».

    Ο David, ο οποίος παραδέχεται ότι του αρέσουν οι γυναίκες με τα μισά του χρόνια, ομολόγησε ότι έκανε εν γνώσει του την κόρη του να αισθάνεται άβολα, προσεγγίζοντας τις φίλες της.

    «Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο για να μη βγαίνω με τις φίλες της», δήλωσε. «Αλλά θέλω επίσης να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου ρομαντικά με κάποιον με τον οποίο είμαι μαζί».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ