Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Barney Stinson μπαίνει στον κόσμο του “How I Met Your Father”

    Ο Barney Stinson μπαίνει στον κόσμο του "How I Met Your Father"

    O Barney Stinson επιστρέφει στον κόσμο που τον έκανε γνωστό με το “How I Met Your Father”.

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Neil Patrick Harris θα ξαναμεταμορφωθεί στον αγαπημένο μας χαρακτήρα για τα δύο τελευταία επεισόδια του midseason φινάλε στις 28 Μαρτίου. Το Hulu, το κανάλι που προβάλλεται η σειρά, έδωσε μια πρώτη γεύση από την συνάντησή του με την Sophie, που ενσαρκώνει η Hilary Duff, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Δείτε την παρακάτω:

    Αυτό δεν είναι το μόνο cameo από την αρχική σειρά, καθώς πέρυσι την εμφάνισή της είχε κάνει η Cobie Smulders ως Robin Scherbatsky.

    Η σειρά λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη “του κοντινού μέλλοντος, όπου η Sophie (Duff) διηγείται στον γιο της πώς γνώρισε τον πατέρα του. Η ιστορία διαδραματίζεται το 2022, όπου η Sophie και οι φίλοι της προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι, τι θέλουν από τη ζωή και πως ερωτεύεται κάποιος στην εποχή των dating apps και των απεριόριστων επιλογών”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη του Hulu.

    Οι δημιουργοί της αρχικής σειράς, Carter Bays και Craig Thomas, επιστρέφουν για το spin-off ως εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, τους showrunners του “This Is Us”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε και τους Chris Lowell ως Jesse, Francia Raisa ως Valentina, Tom Ainsley ως Charlie, Tien Tran ως Ellen και Suraj Sharma ως Sid.

    Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 20 επεισόδια, έναντι της πρώτης που έφερε μόλις δέκα. Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει από τις 23 Μαΐου και θα τρέξει μέχρι τις 11 Ιουνίου με ένα επεισόδιο ανά βδομάδα. Διαβάστε το review μας για τον πρώτο κύκλο επεισοδίων και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για την εμφάνιση του Barney Stinson στο “How I Met Your Father”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ