Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Bill Skarsgård δεν θα ξαναγίνει Pennywise για το “Welcome to Derry”

    Ο Bill Skarsgård δεν θα ξαναγίνει Pennywise για το "Welcome to Derry"

    Ήταν το 2017 όταν ο Bill Skarsgård μάς πρωτοσυστήθηκε ως Pennywise και μας τρομοκράτησε με το “It”. Και ήταν, δύο χρόνια αργότερα με το sequel, όταν το ξανάκανε με μεγάλη επιτυχία.

    Πλέον, όμως, μαθαίνουμε από τον ίδιο τον ηθοποιό ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για την prequel σειρά του HBO Max, “Welcome to Derry”. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο Jake’s Takes, είπε τα εξής για την συμμετοχή του στη σειρά: “Μέχρι στιγμής, δεν εμπλέκομαι σε αυτό. Αν κάποιος άλλος πάει να το κάνει, η συμβουλή μου είναι να το κάνει δικό του. Κάνε το δικό σου. Πέρνα καλά. Αυτό που βρήκα ότι ήταν απολαυστικό με τον χαρακτήρα είναι το πόσο αφηρημένος ήταν”.

    Η σειρά, που έχει εντολή για ολόκληρη σεζόν, θα επικεντρώνεται στην origin ιστορία του Pennywise, του δαιμονικού κλόουν που τρομοκρατεί παιδιά. Ο Andy Muschietti θα αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία αρκετών επεισοδίων, μεταξύ άλλων και του πιλοτικού. Θα “βασίζεται στο μυθιστόρημα του Stephen King, ‘It’, και θα επεκτείνει το όραμα που εδραίωσε ο σκηνοθέτης, Andy Muschietti, με τις ταινίες”, όπως μάς ενημερώνει η περιγραφή που έδωσε το κανάλι. Showrunners θα είναι οι Jason Fuchs και Brad Caleb Kane, αλλά άγνωστο παραμένει αν θα επιστρέψει κάποιο μέλος του cast από τις ταινίες.

    Το “It” εκδόθηκε το 1986 και έχει αποκτήσει μια μίνι-σειρά το 1990 και μια Ινδική σειρά το 1998, ενώ το 2017 έκανε την πρεμιέρα της στον κινηματογράφο η ταινία του Muschietti, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton και Jackson Robert Scott. Δυο χρόνια αργότερα, το 2019, είδαμε το “It Chapter Two” με τους Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone και Andy Bean στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Και οι δύο ταινίες τα πήγαν καλά στο box office, με την πρώτη να βγάζει $701,8 εκ. παγκοσμίως, έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $35 εκ., και τη δεύτερη να αποσπά $473,1 εκ., έναντι του προϋπολογισμού της που ήταν $79 εκ..

    Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ