Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Ο CEO της Xbox συγχαίρει το τηλεοπτικό “The Last of Us”

    Ο CEO της Xbox συγχαίρει το τηλεοπτικό "The Last of Us"

    Μπορεί η εταιρεία του να είναι ‘εχθρός’ με αυτή που παράγει το “The Last of Us”, αλλά η ομότιτλη τηλεοπτική μεταφορά είναι σε άλλο επίπεδο.

    Μιλώντας στο IGN, ο CEO της Xbox, Phil Spencer, έδωσε τα συγχαρητήριά του στη σειρά του HBO και πιο συγκεκριμένα στον συν-πρόεδρο της Naughty Dog, Neil Druckmann, που είναι δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μεταφοράς, η οποία πιστεύει ότι είναι μια καταπληκτική στιγμή για τη βιομηχανία.

    “Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Neil έπαιξε ένα ρόλο, φυσικά στη δημιουργία του παιχνιδιού και του franchise, αλλά τον βλέπεις να βάζει τα δημιουργικά του ταλέντα στο τηλεοπτικό τοπίο, αν μπορούμε να το αποκαλούμε έτσι πλέον, τοπίο των βιντεοπαιχνιδιών, τηλεοπτικό τοπίο, νομίζω ότι είναι τέλειο”, είπε. “Το γεγονός ότι παίρνεις έναν από τους καλύτερους δημιουργούς της βιομηχανίας μας και μπορείς να έχει επιτυχία δημιουργώντας σε ένα άλλο μέσο, πιστεύω ότι δείχνει πως στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών μπορείς να έχεις κάποιους καταπληκτικούς σεναριογράφους, καταπληκτικούς δημιουργούς σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω ότι είναι μια τέλεια στιγμή να δεις την επιτυχία που έχουν με το franchise”.

    Η σειρά έκανε το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο της τελευταίας δεκαετίας για το ΗΒΟ, αποσπώντας 4,7 εκ. θεατές εκείνη την ημέρα, ενώ συνολικά το πρώτο επεισόδιο έχει προβληθεί από 22 εκ. θεατές. Το δεύτερο – που παίχτηκε την Κυριακή που μας πέρασε – είδε μια αύξηση +22% στην τηλεθέασή του, κάτι που σφράγισε την ανανέωσή της σε δεύτερη σεζόν.

    Ούτε η Xbox έχει μείνει εκτός του τηλεοπτικού τοπίου, μιας και πέρυσι έκανε την πρεμιέρα της η τηλεοπτική μεταφορά του “Halo” (review εδώ), η οποία έχει ανανεωθεί και αυτή για δεύτερη σεζόν.

    “Θέλω το καλύτερο για όσα δουλεύουμε, μεταξύ άλλων και του τηλεοπτικού ‘Halo’. Νομίζω ότι υπάρχουν μερικές διαφορές εκεί, αλλά δεν νομίζω ότι το θέμα μας είναι πως το ‘Last of Us’ είναι εκεί έξω, και θέτει υψηλά όρια. Πρέπει να προσδοκούμε να φτάσουμε το όριο με την δουλειά που κάνουμε στην τηλεόραση; Εννοείται”, είπε. “Μπορώ να πω το ίδιο και με τα βιντεοπαιχνίδια. Κάθε φορά που παίζω ένα ωραίο παιχνίδι από κάποιον, μάς εμπνέει να κάνουμε την καλύτερη δουλειά που μπορούμε, να ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά που θα εμφανιστούμε, να εμφανιστούμε με την καλύτερη δημιουργία μας, τις καλύτερες ιδέες μας και να βρούμε τους ανθρώπους που είτε θα αγαπήσουν να βλέπουν, όπως το τηλεοπτικό ‘Halo’, ή να παίζουν, όπως το ‘Hi-Fi Rush’ και τα παιχνίδια που βγαίνουν φέτος”.

    Διαβάστε την δύσκολη πορεία του “Halo” προς την τηλεόραση και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ