Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Ο χρόνος που χρειάζεται για να απαντήσετε σε ένα γραπτό μήνυμα «αποκαλύπτει» πολλά για εσάς

    Ο χρόνος που χρειάζεται για να απαντήσετε σε ένα γραπτό μήνυμα «αποκαλύπτει» πολλά για εσάς

    Στην ψηφιακή εποχή, η επικοινωνία μηνυμάτων κειμένου έχει γίνει βασική συνήθεια των καθημερινών μας αλληλεπιδράσεων. Σύμφωνα με ειδικούς στη γλώσσα του σώματος, το πόσο γρήγορα ανταποκρινόμαστε στα μηνύματα μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα και τις σχέσεις μας. Η Adriane Carter μελέτησε πώς η ψηφιακή γλώσσα του σώματος επηρεάζει την αντίληψή μας και τι σημαίνει πραγματικά όταν κάποιος αργεί να ανταποκριθεί στα μηνύματά μας.

    Το μυστήριο του καθυστερημένου μηνύματος: τι σημαίνει πραγματικά;

    Η Adriane Carter επισημαίνει ότι οι χρόνοι απόκρισης στα μηνύματα κειμένου μπορούν να ερμηνευτούν με διαφορετικούς τρόπους. Για πολλούς ανθρώπους, μια καθυστέρηση στην απάντηση μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη απάθειας ή έλλειψη σημασίας, ειδικά στο πλαίσιο των ραντεβού και των ρομαντικών σχέσεων.

    Αλλά οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα. “Οι άνθρωποι που ανταποκρίνονται γρήγορα συχνά θεωρούνται οργανωμένοι και προσεκτικοί, αλλά εκείνοι που ανταποκρίνονται αργότερα μπορεί απλά να έχουν διαφορετικά πρότυπα επικοινωνίας”, εξηγεί η Adriane Carter.

    Το να μην είσαι ελεύθερος έχει σίγουρα και τις προκλήσεις του.

    Έχοντας μια σχέση μπορεί να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο προσδοκιών και ανησυχιών όσον αφορά την ψηφιακή επικοινωνία. Η ανάγκη για γρήγορη ανταπόκριση μπορεί να προκαλέσει ένταση, ειδικά εάν ένα μέρος ερμηνεύει την καθυστέρηση ως ένδειξη αδιαφορίας ή υποψίας.

    Η Adriane Carter είπε επίσης ότι η αργή απάντηση σημαίνει πάντα ότι ο σύντροφος μιλάει με κάποιον άλλο, ή ότι ο σύντροφος δεν σας ενδιαφέρει αρκετά συχνά, μπορεί να είναι ένα ζήτημα στυλ επικοινωνίας.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ