Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ο Daryl Dixon και η νέα σειρά του “The Walking Dead” συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματά τους

    Ο Daryl Dixon και η νέα σειρά του "The Walking Dead" συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματά τους

    Το “The Walking Dead: Daryl Dixon” και άλλες σειρές του AMC συνεχίζουν κανονικά τα γυρίσματά τους, μιας και το κανάλι ήρθε σε συμφωνία με το Σωματείο των Ηθοποιών και την Αμερικάνικη Ομοσπονδία Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Καλλιτεχνών (Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists ή αλλιώς SAG-AFTRA).

    Σύμφωνα με το Deadline, το κανάλι εξασφάλισε προσωρινή συμφωνία για να συνεχίσει η σειρά τα γυρίσματά της, παρά την απεργία. Μέσα από αυτήν, και άλλες σειρές του καναλιού θα εξαιρεθούν, όπως οι “The Walking Dead: The Ones Who Live” και “Interview With the Vampire”.

    Στο “The Walking Dead: Daryl Dixon” βλέπουμε τον ομότιτλο χαρακτήρα του Norman Reedus να βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, χωρίς να ξέρει πως έφτασε εκεί. Δημιουργοί είναι οι Angela Kang και Scott M. Gimple, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Reedus, David Zabel, Greg Nicotero, Brian Bockrath και Daniel Percival. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Clémence Poésy ως Isabelle, Adam Nagaitis ως Quinn, Anne Charrier ως Genet, Laika Blanc Francard ως Sylvie, Eriq Ebouaney ως Fallou, Romain Levi ως Codron και Louis Puech Scigliuzzi ως Laurent. Η σειρά είχε ανακοινωθεί από το 2020 και, αρχικά, θα πρωταγωνιστούσε και η Melissa McBride ως Carol, αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να την αφήσει, λόγω του ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Ευρώπη για τα γυρίσματα. Η εν λόγω σειρά έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

    Το “The Walking Dead: The Ones Who Live” έρχεται να αντικαταστήσει τις ανακοινωμένες ταινίες του Rick. Το project θα έρθει μέσα στο επόμενο έτος – το 2024 δηλαδή – και θα συνεχίζει το ταξίδι και τη ρομαντική ιστορία των Rick Grimes (Andrew Lincoln) και Michonne (Danai Gurira). Εκτός των προαναφερθέντων, θα δούμε και τους McIntosh και Lesley-Ann Brandt. Το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τις Amber Templemore-Finlayson και Katie Ellwood, ή όπως είναι γνωστές Bert and Bertie.

    Το “Interview With the Vampire” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν από την πρεμιέρα της πρώτης και λέγεται ότι θα είναι πιο πιστή στα μυθιστορήματα της Anne Rice. Τα νέα επεισόδια θα εξιστορούν το δεύτερο μισό του πρώτου βιβλίου και θα εισάγουν νέους χαρακτήρες – ήδη γνωστούς στους αναγνώστες, ενώ θα δούμε και την επιστροφή παλιών, όπως τον Lestat του Sam Reid. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Jacob Anderson ως Louis de Pointe du Lac, Assad Zaman ως Rashid/Armand και Ben Daniels ως Santiago, ενώ η Delainey Hayles θα αναλάβει τον ρόλο της Claudia, μιας και η Bailey Bass αποχώρισε λόγω άγνωστων μέχρι στιγμής λόγων. Σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Rolin Jones, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Mark Johnson, Adam O’Byrne, Christopher Rice (γιος της εκλιπούσας συγγραφέως) και Alan Taylor. Τα νέα επεισόδια αναμένοται κατά τα τέλη του 2023 με αρχές του 2024.

    Όλες οι σειρές είναι διαθέσιμες για προβολή μέσω του CosmoteTV.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX