Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων

    Ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων


    Ο Λάζαρος Μαλούτας για την ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων: «Υπάρχει μία συνεννόηση, οι Δήμοι που διοργανώνουμε καρναβαλικές εκδηλώσεις να ζητήσουμε μία έξτρα χρηματοδότηση, όχι για αποζημίωση, αλλά για διοργανώσουμε άλλου είδους εκδηλώσεις που θα τονώσουν την εικόνα και την οικονομία της πόλης.».

    Με αφορμή την 13776/27.02.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση, των υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, υπογράμμισε πως «Συμμορφούμενοι με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, ακυρώσαμε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Δήμο Κοζάνης. (…)

    Η εξέλιξη αυτή μας κατέλαβε εξ απροόπτου. (…)Αυτό έχει συνέπειες για την αυτοδιοίκηση που έχει δαπανήσει χρηματικά ποσά για την προετοιμασία των καρναβαλικών εκδηλώσεων, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες. (…) Υπάρχει μία συνεννόηση, οι Δήμοι που διοργανώνουμε καρναβαλικές εκδηλώσεις να ζητήσουμε μία έξτρα χρηματοδότηση, όχι για αποζημίωση, αλλά για διοργανώσουμε άλλου είδους εκδηλώσεις που θα τονώσουν την εικόνα και την οικονομία της πόλης.»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ