Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Ο Dr. Death επιστρέφει στο trailer της δεύτερης σεζόν του

    Ο Dr. Death επιστρέφει στο trailer της δεύτερης σεζόν του

    Η δεύτερη σεζόν της ανθολογικής σειράς “Dr. Death”, πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στις 21 Δεκεμβρίου και για να μας προετοιμάσει το Peacock , μάς παρουσιάζει το επίσημο trailer της νέας αυτής ιστορίας.

    Μέσα από τα οχτώ ολοκαίνουργια επεισόδια πρόκειται να μάθουμε την ιστορία του Ιταλού “Miracle Man” Paolo Macchiarini, ο οποίος σόκαρε το κοινό με τις πειραματικές επεμβάσεις του, που συχνά οδηγούσαν στον θάνατο σχετικά υγειών ασθενών. Δείτε το trailer παρακάτω:

    “Αυτή η σεζόν του ‘Dr. Death’, βασισμένη στο podcast Wondery, ακολουθεί τον ‘Miracle Man’ Paolo Macchiarini (Edgar RamÍrez), έναν γοητευτικό χειρούργο, γνωστό για τις πρωτοποριακές του επεμβάσεις. Όταν η ερευνητική δημοσιογράφος, Benita Alexander (Mandy Moore), τον πλησιάζει για μια ιστορία, τα όρια μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής αρχίζουν να θολώνουν και να αλλάζουν τη ζωή της για πάντα. Καθώς μαθαίνει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Paolo για να προστατέψει τα μυστικά του, μια ομάδα γιατρών από την άλλη πλευρά του κόσμου κάνουν σοκαριστικές αποκαλύψεις και αμφισβητούν τα πάντα γύρω από τον Paolo”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

    Η Ashley Michel Hoban είναι σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστική παραγωγός, ενώ ο δημιουργός της σειράς, Patrick Macmanus, είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch, Hernan Lopez, Marshall Lewy, Τaylor Latham, Aaron Hart, Linda Gase, Mary Robertson, Eli Holzman, Aaron Saidman και Adam Ciralsky. Η Jennifer Morrison σκηνοθετεί τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, ενώ η Laura Belsey αναλαμβάνει τα υπόλοιπα τέσσερα. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Luke Kirby, Ashley Madekwe, Gustaf Hammarsten. Rita Volk, Judy Reyes, Jack Davenport, Annika Boras και Sandra Andreis.

    Να υπενθυμίσουμε ότι την πρώτη σεζόν με τους Joshua Jackson, Alec Baldwin και AnnaSophia Robb, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην χώρα μας μέσω του ANT1+. Άγνωστο παραμένει ακόμα το κατά πόσο η συνδρομητική υπηρεσία θα φέρει και την δεύτερη σεζόν. Πως σας φαίνεται το “Dr. Death”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ