Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ο ηθοποιός που έκανε τον Hound στο Game of Thrones μπαίνει στην spin-off σειρά του Knuckles

    Ο ηθοποιός που έκανε τον Hound στο Game of Thrones μπαίνει στην spin-off σειρά του Knuckles

    Περισσότερες προσθήκες (παλιές και νέες) κάνει η επερχόμενη spin-off σειρά του Paramount+ με τον Knuckles.

    Έτσι, εκτός του Idris Elba, που επιστρέφει για να δανείσει την φωνή του στην πρωταγωνιστική έχιδνα, οι Adam Pally και Tika Sumpter θα επαναλάβουν τους ρόλους των Wade Whipple και Maddie Wachowski από τις ταινίες του Sonic. Επιπλέον, ο Rory McCann, γνωστός μέσα από το “Game of Thrones” ως The Hound θα έχει guest ρόλο, ενώ άλλες προσθήκες είναι αυτές των Edi Patterson, Julian Barratt, Scott Mescudi και Ellie Taylor.

    Στην σειρά θα δούμε τον Knuckles στον δρόμο της αυτο-ανακάλυψής του, καθώς συμφωνεί να εκπαιδεύσει τον Wade και να τον κάνει προστατευόμενό του. Ο Jeff Fowler, σκηνοθέτης των ταινιών, θα αναλάβει τα ηνία του πιλοτικού επεισοδίου, με το σενάριο να έχει γραφτεί από τους John Whittington, Brian Schacter και James Madejski. Άλλοι σκηνοθέτες θα είναι οι Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone και Carol Banker, ενώ στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε τους Elba, Whittington, Neal H. Moritz, Toby Ascher και Toru Nakahara.

    Τόσο η πρώτη ταινία του 2020, όσο και η δεύτερη του 2022 ήταν μεγάλες επιτυχίες στο box office και κατέχουν την ένατη και πέμπτη θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια με $320,9 εκ. και $405,4 εκ., αντίστοιχα. Την πρώτη θέση της εν λόγω λίστας κατέκτησε πρόσφατα το “The Super Mario Bros. Movie”, τραγούδι του οποίο βρέθηκε και στο Billboard Hot 100.

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις αρχές του μήνα, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα δούμε την σειρά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι αναμένουμε και την τρίτη ταινία του franchise, η οποία έχει ορίσει ως ημερομηνία πρεμιέρα την 20η Δεκεμβρίου 2024 (ΗΠΑ).


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ