Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Giancarlo Esposito θα επέστρεφε στην τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian”

    Ο Giancarlo Esposito θα επέστρεφε στην τέταρτη σεζόν του "The Mandalorian"

    Ο Giancarlo Esposito θα επέστρεφε ως Moff Gideon για την τέταρτη σεζόν του “The Mandalorian” και μάλιστα ανυπομονεί να ξαναπαίξει τον κακό της σειράς, αν φυσικά το θελήσει και πάλι ο showrunner, Jon Favreau.

    Μιλώντας στο The Wrap, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ιδέα ποια είναι η ιστορία της νέας σεζόν και αν αυτή τον περιλαμβάνει. Να υπενθυμίσουμε ότι ο χαρακτήρας πυροβολήθηκε από TIE-Fighter στην πρώτη σεζόν, ήταν φυλακισμένος στη δεύτερη και κατά πως φαίνεται πλακώθηκε από ένα Imperial Cruiser στην τρίτη. Βέβαια, τον είδαμε να έχει και κλώνους, πράγμα που σημαίνει ότι – αν έχει σωθεί κάποιος από αυτούς – θα μπορεί να πεθαίνει και να επανέρχεται συνέχεια.

    “Δεν ξέρω τίποτα για την τέταρτη σεζόν. Ο Jon δεν μου έχει πει κάτι”, είπε. “Πολλοί fans ρωτάνε, ‘Ήσουν κλώνος, σωστά;’ Θα μπορούσα. Εμπιστεύομαι ότι ο Jon ξέρει τι κάνει. Θα μου άρεσε να πεθαίνω και να ξαναεπιστρέφω. Θα ήταν το αγαπημένο μου από όλα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και είμαι ανοιχτός για ότι ετοιμάζουν”.

    Το να είναι ο Gideon κλώνος είναι μια από τις πολλές θεωρίες που επικρατούν στο διαδίκτυο και μάλιστα αυτή που συνδέει την τρίτη σεζόν με την sequel τριλογία του Star Wars. Η Disney δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως της τέταρτης σεζόν, αν και ο εκτελεστικός παραγωγός (και συχνός σκηνοθέτης), Rick Famuyiwa δήλωσε πρόσφατα ότι θα “έρθει σίγουρα”.

    Η νέα σεζόν ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω της απεργίας του Σωματείο των Σεναριογράφων, παρά το γεγονός ότι τα σενάρια των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ο Favreau είναι και εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Famuyiwa. Μιλώντας στο Star Wars Celebration ο Filoni αποκάλυψε ότι ο Din Djarin δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της σειράς (κάτι για το οποίο ο Pedro Pascal δεν έχει κανένα πρόβλημα), ενώ η ταινία που ετοιμάζει θα είναι το λογικό φινάλε τόσο αυτής της σειράς, όσο και των “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett”.

    Προς το παρόν, αναμένουμε το “Ahsoka” (23 Αυγούστου στο Disney+), στο οποίο ενδέχεται να δούμε τους Din Djarin και Grogu. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και στη γνώμη μας για τις σειρές που ολοκληρώθηκαν τον Μάιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ