Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει πληρώσει τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη

    Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει πληρώσει τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη

    Ανησυχία έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για πάνω από μία εβδομάδα. Η Μίντλετον έχει ζητήσει τη διακριτικότητα των μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να «διατηρήσει την κανονικότητα στα παιδιά της», όπως ανέφερε το Παλάτι του Κένσινγκτον σε ανακοίνωσή του.

    Τώρα, η 42χρονη πριγκίπισσα νοσηλεύεται στην «London Clinic», μια ιδιωτική κλινική στο κεντρικό Λονδίνο. Ο Δρ. Ντέιβιντ Λόιντ μίλησε στο Sky News, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας της Μίντλετον. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η πάνω από 2 εβδομάδες παραμονή κάποιου στο νοσοκομείο είναι πολύ καιρός για προγραμματισμένη εγχείριση».

    Ο ίδιος ανέφερε πως αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα δείχνει ότι «δεν πρόκειται για κάτι μικρό» και ότι τέτοιες παραμονές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ακόμη και διαδικασίες τόσο σοβαρές όσο η αφαίρεση ενός οργάνου. Όσον αφορά τις επεμβάσεις στην κοιλιά, ο γιατρός αναφέρει πως οι πιο συνηθισμένες είναι για προβλήματα σκωληκοειδούς απόφυσης και χοληδόχου κύστης, μαζί με υστερεκτομές. Ωστόσο, το παλάτι δεν έχει ακόμα δηλώσει τον ακριβή λόγο της επέμβασης.

    Ο Δρ Λόιντ πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο ιδιωτικό νοσοκομείο είναι σαν ένα «ξενοδοχείο πέντε αστέρων, όπου οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν τον χειρουργό και τον χρόνο που θα κάνουν μια επέμβαση».

    Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει πληρώσει τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη 5

    Η επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, στην κλινική όπου νοσηλεύεται, την Πέμπτη (18/01). Το BBC μετέδωσε πως η Κέιτ «τα πάει καλά», αλλά δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επέμβαση. Μια πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε πως δεν πρόκειται για καρκίνο.

    Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει πληρώσει τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη
    Ο Γιώργος Λαμπάτος δεν έχει πληρώσει τα 12.000 ευρώ που χρωστάει στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη 6

    Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, που ακύρωσε δημόσιες υποχρεώσεις του για το διάστημα κατά το οποίο η Κέιτ θα αναρρώνει, καταγράφηκε από τον φακό να αποχωρεί από το νοσοκομείο, αφότου την επισκέφθηκε. Ωστόσο, δεν έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ