Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    O Grogu κλέβει γλυκά στο νέα κλιπ του “The Mandalorian” από την τρίτη σεζόν

    Η Disney αποκάλυψε το πρώτο επίσημο απόσπασμα από την τρίτη σεζόν του “The Mandalorian”.

    Σε αυτό θα δείτε τον Din Djarin να μιλά με τον Greef Karga, τον αρχηγό της Guild, ο οποίος είναι μπερδεμένος σχετικά με το γιατί ο Mando συνεχίζει να έχει μαζί του τον Grogu. “Είναι περίπλοκο”, λέει ο Mando. “Ολοκλήρωσα την αποστολή μου, επέστρεψε σε μένα, έβγαλα το κράνος μου και τώρα είμαι αποστάτης”. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ο Grogu, ο οποίος κάθεται σε μια καρέκλα. Αρχικά τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί τη Δύναμη για να κάνει την καρέκλα να γυρίσει γύρω-γύρω και μετά – όταν εντοπίζει τα γλυκά πάνω στο γραφείο του Greef – καταφέρνει να αρπάξει ένα, χωρίς να τον πάρουν είδηση.

    Δείτε το παρακάτω:

    O Grogu κλέβει γλυκά στο νέα κλιπ του "The Mandalorian" από την τρίτη σεζόν

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Τα ταξίδια του Mandalorian στον γαλαξία του Star Wars συνεχίζουν. Ο άλλοτε μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων, Din Djarin, έχει επανενωθεί με τον Grogu. Στο μεταξύ, η New Republic αγωνίζεται να οδηγήσει τον γαλαξία μακριά από τη σκοτεινή ιστορία του. Ο Mandalorian θα συναντηθεί με παλιούς συμμάχους και θα κάνει νέους εχθρούς, καθώς εκείνος και ο Grogu συνεχίζουν, μαζί, το ταξίδι τους”.

    Πρωταγωνιστές είναι οι Pedro Pascal ως Din Djarin, Carl Weathers ως Greef Karga, Giancarlo Esposito ως Moff Gideon, Katee Sackhoff ως Bo-Katan Kryze, Emily Swallow ως “The Armorer”, Omid Abtahi ως Dr. Pershing και Amy Sedaris ως Peli Motto, ενώ οι Christopher Lloyd και Tim Meadows κατέχουν άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Εκτός του Famuyiwa, σκηνοθέτες των οχτώ επεισοδίων θα είναι οι Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey και Bryce Dallas Howard, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Jon Favreau, με τον τελευταίο να εκτελεί και χρέη δημιουργού, showrunner και σεναριογράφου.

    Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού, Rick Famuyiwa, ο Grogu θα έχει κεντρικότερο ρόλο στην επερχόμενη τρίτη σεζόν, που θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου. Το trailer μάς γέννησε πολλά ερωτήματα, τα οποία και προσπαθήσαμε να σας απαντήσουμε, και έσπασε ρεκόρ, καθώς προβλήθηκε 83,5 εκ. φορές μέσα στο πρώτο του 24ώρο. Πρόκειται για μία από τις πιο hot σειρές που θα βγουν σε συνδρομητική το 2023.

    Σε περίπτωση που δεν θυμάστε και πολλά πράγματα από τις προηγούμενες σεζόν (ή τα τελευταία επεισόδια του “The Book of Boba Fett”), η Disney σας σκέφτηκε και έτσι κυκλοφόρησε ένα recap των σημαντικών συμβάντων. Δείτε το παρακάτω:

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ