Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ο Harrison Ford δεν σκοπεύει να βγει στην σύνταξη

    Ο Harrison Ford δεν σκοπεύει να βγει στην σύνταξη

    Μπορεί να μας έχει ανακοινώσει ότι θα χωρίσει για πάντα από τον Indiana Jones, αλλά ο Harrison Ford δεν σκοπεύει να αφήσει και την υποκριτική σύντομα.

    Μιλώντας στον Chris Wallace και το CNN για την προώθηση της νέας του ταινίας, “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, ο Ford ρωτήθηκε αν θα βγει στη σύνταξη, μιας και πλέον έχει πατήσει τα 81 του έτη.

    “Δεν τα πάω καλά, όταν δεν έχω δουλειά”, είπε ο Ford. “Αγαπάω να δουλεύω… Αγαπάω να αισθάνομαι χρήσιμος. Είναι ο Jones μου, θέλω να είμαι χρήσιμος” (μέσω Deadline).

    Συνεχίζοντας, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι είναι αυτό που του αρέσει στην υποκριτική, κάτι στο οποίο ο Ford απάντησε ως εξής: “Είναι οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύεις. Η ένταση και η οικειότητα της συνεργασίας… είναι η συνδυασμένη φιλοδοξία, που καταφέρνει να μεταβληθεί από τις λέξεις στην σελίδα. Δεν σχεδιάζω το τι θέλω να κάνω στη σκηνή και δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω το οτιδήποτε, αλλά με επηρεάζουν φυσικά τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύω”.

    Ο Ford είναι γνωστός για τους εμβληματικούς του ρόλους ως Han Solo στις ταινίες “Star Wars”, ως Rick Deckard στα “Blade Runner” (1982) και “Blade Runner 2049” (2017), και ως Jack Ryan στα “Patriot Games” (1992) και “Clear and Present Danger” (1994). Άλλες τους ταινίες είναι οι “American Graffiti” (1973), “The Conversation” (1974), “Heroes” (1977), “The Mosquito Coast” (1986), “Working Girl” (1988), “Presumed Innocent” (1990), “The Fugitive” (1993), “Sabrina” (1995), “Air Force One” (1997), “Six Days, Seven Nights” (1998), “Random Hearts” (1999), “What Lies Beneath” (2000), “Morning Glory” (2010), “42” (2013), “The Age of Adaline” (2015) και “The Call of the Wild” (2020), ενώ για το “Witness” (1985), απέσπασε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με το “1923”, του οποίου η δεύτερη σεζόν έχει πατήσει παύση λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, και τον είδαμε στην πρόσφατη μίνι-σειρά του Apple TV+, “Shrinking”, η οποία έχει ανανεωθεί – επίσης – για δεύτερη σεζόν.

    Ως Indiana Jones τον έχουμε δει στα “Raiders of the Lost Ark” (1981), “The Temple of Doom” (1984), “The Last Crusade” (1989) και “The Kingdom of the Crystal Skull” (2008), ενώ αναμέμουμε το “Dial of Destiny”, που θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 29 Ιουνίου. Οι προπωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ήδη ξεκινήσει και για να προετοιμάστείτε, σας φτιάξαμε έναν οδηγό για το πως να δείτε τις παρελθοντικές ταινίες χρονολογικά. Όλες τους είναι διαθέσιμες για προβολή μέσω του Disney+.

    Άλλο ένα franchise στο οποίο πρόκειται να εισέλθει είναι το MCU, στο οποίο θα ενσαρκώσει τον Thaddeus Ross (ρόλο που κατείχε στο παρελθόν ο εκλιπών William Hurt). Ο ηθοποιός αναμένεται να παίξει στα “Captain America: Brave New World” και “Thunderbolts”, των οποίων οι ημερομηνίες πρεμιέρας άλλαξαν πρόσφατα από την Disney.

    Πώς σας φαίνεται που ο Ηarrison Ford δεν θέλει να βγει ποτέ από την σύνταξη; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ