Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Jack Bauer επιστρέφει στην δράση με το “24: Live Another Day”

    24-LIVE-ANOTHER-DAY-1000x420.jpg.pagespeed.ce.qeR8wIp5Ox

    Ο αγαπημένος τηλεοπτικός ήρωας, Jack Bauer, επιστρέφει και πάλι στην βάση του με το “24: Live Another Day” και για δώδεκα επεισόδια, μέσα από την συχνότητα της 20th Century Fox Television, προκειμένου να εμποδίσει μια δολοφονία που ίσως οδηγήσει στο ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου.

    Όπως θα δεις και στο σύντομο trailer που ακολουθεί, εκτός από τον Sutherland, θα δούμε μερικές ακόμη γνώριμες φυσιογνωμίες, αλλά και νέα πρόσωπα, με την σειρά να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στις 5 Μαϊου.

    Με δυο Χρυσές Σφαίρες στο τσεπάκι, πολυάριθμες ακόμη βραβεύσεις και φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, το “24″ υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες και καθηλωτικές, τηλεοπτικές σειρές, μετρώντας οκτώ σεζόν, 192 επεισόδια και μια real-time αφήγηση που απογείωνε πάντα την ιντριγκαδόρικη, κάθε φορά, υπόθεση της σειράς.

    Με τον Kiefer Sutherland να ταυτίζεται μια για πάντα με τον ρόλο του Jack Bauer, ο οποίος παλεύει διαρκώς κόντρα στον χρόνο, προκειμένου να προστατέψει την πατρίδα του, από τρομοκρατικές επιθέσεις και επιβλαβείς συνωμοσιολογίες, το “24″ αναδείχθηκε σε μια σειρά-εθισμό, με γρήγορη σκηνοθεσία, καταιγιστική δράση και ιδιαίτερα αποδοτική αφηγηματική, δεδομένης της αγχώδους ατμόσφαιρας που δημιουργούσε η εναλλαγή των επεισοδίων, σε πραγματικό χρόνο.

    Στις 24 Μαϊου 2010, η σειρά πρόβαλε το τελευταίο της επεισόδιο, ολοκληρώνοντας μια πληθωρική, τηλεοπτική παρουσία η οποία είχε ξεκινήσει από τις 6 Νοεμβρίου 2001.

    Μένει να δούμε λοιπόν, πόσοι θα είναι εκείνοι που θα ακολουθήσουν για ακόμη μια φορά τις περιπέτεις του Jack Bauer. Εσύ θα είσαι ένας απ’ αυτούς;

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=islN8Qus7hA

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ