Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Ο James Gunn ανακοινώνει μερικά από τα projects του DCU

    Ο James Gunn ανακοινώνει μερικά από τα projects του DCU

    Επιτέλους! Οι James Gunn και Peter Safran κάνουν κάποιες από τις ανακοινώσεις τους σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του DC Studios.

    Όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Gunn στο βίντεο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, το πρώτο κεφάλαιο θα ονομάζεται “Gods and Monsters” και σκοπός του είναι να κάνει reboot σε ολόκληρο το σύμπαν, με το “The Flash” να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα.

    Από την έναρξη του κεφαλαίου, με τη σειρά κινουμένων σχεδίων “Creature Commandos”, το σύμπαν σε κινηματογράφο, τηλεόραση και κινούμενα σχέδια θα είναι ενωμένο. Οι ίδιοι ηθοποιοί θα δανείζουν τις φωνές τους και θα ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες τους στα live-action projects, και ό,τι βγει θα είναι από ένα σύμπαν του multiverse και μόνο.

    Το πλάνο θέλει δύο ταινίες και δύο σειρές να βγαίνουν ανά έτος. Μέχρι στιγμής, μάθαμε για πέντε νέες ταινίες και πέντε νέες σειρές που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στο μέλλον και οι οποίες σχηματίζουν τα δέκα πρώτα χρόνια περίπου του στούντιο. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν υπογράψει 10ετές συμβόλαια, ενώ γίνονται συζητήσεις με τρεις σκηνοθέτες για να αναλάβουν ηνία ταινιών.

    Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα “The Batman” του Matt Reeves και “Joker” του Todd Phillips θα είναι τελείως αυτόνομα και θα ανήκουν σε μια διαφορετική γωνιά του σύμπαντος.

    Δείτε όλα τα projects παρακάτω:

    Νέες ταινίες

    Superman: Legacy – θα γραφτεί από τον Gunn, θα βγει στις 11 Ιουλίου 2025, και θα επικεντρώνεται στον Superman καθώς ισορροπεί ανάμεσα στην κληρονομιά του Krypton και τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι άνθρωποι γονείς του.

    The Authority – Οι χαρακτήρες της WildStorm μπαίνουν στο DCU και παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους καθώς προσπαθούν να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό.

    The Brave and the Bold – Οι Batman και Robin μπαίνουν στο DCU με μια οικογενειακή ιστορία πατέρα και υιού που εμπνέεται από τη σειρά κόμικς του Grant Morrison.

    Supergirl: Woman of Tomorrow – στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που βασίζεται στη βραβευμένη σειρά κόμικς του Tom King, θα δούμε την Supergirl όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

    Swamp Thing – η ταινία θα εξερευνά το origin του Swamp Thing.

    Νέες σειρές

    Creature Commandos – η σειρά κινουμένων σχεδίων θα φέρει επτά επεισόδια, στα οποία θα δούμε την Amanda Waller να δημιουργεί την black ops ομάδα τερατώδη φυλακισμένων. Ο Gunn έγραψε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.

    Waller – με πρωταγωνίστρια την Viola Davis, η σειρά θα φέρει μέλη της ομάδας Peacemaker και θα γραφτεί από τους Christal Henry (Watchmen) και Jeremy Carver (Supernatural).

    Booster Gold – ένας ‘απατεώνας’ υπερήρωας, που χρησιμοποιεί τεχνολογία του μέλλοντος στο παρόν για να φαίνεται ότι έχει δυνάμεις.

    Lanterns – ένα μεγάλο τηλεοπτικό event κατά το οποίο θα ακολουθούμε διάφορα άτομα που έχουν αναλάβει τα ηνία του ήρωα, όπως οι John Stewart και Hal Jordan, και τις έρευνές τους για να ξεσκεπάσουν ένα σκοτεινό μυστικό.

    Paradise Lost – στην Themyscira, το σπίτι των Αμαζόνων και τη γεννέτηρα της Wonder Woman, θα μας πάει η νέα δραματική σειρά που θα επικεντρώνεται στην γέννηση και πολιτική ίντριγκα που υπάρχει σε ένα νησί γεμάτο γυναίκες

    Projects που γνωρίζαμε ήδη

    • Shazam! Fury of the Gods (16 Μαρτίου 2023 – Ελλάδα)
    • The Flash (16 Ιουνίου 2023 – ΗΠΑ)
    • Blue Beetle (18 Αυγούστου 2023 – ΗΠΑ)
    • Aquaman and the Lost Kingdom (25 Δεκεμβρίου 2023 – ΗΠΑ)
    • Peacemaker – 2η σεζόν
    • Joker: Folie à Deux (4 Οκτωβρίου 2024 – ΗΠΑ)
    • The Batman 2 (3 Οκτωβρίου 2025 – ΗΠΑ)
    • Gotham Knights (14 Μαρτίου 2023)
    • Superman & Lois – 3η σεζόν (14 Μαρτίου 2023)
    • Pennyworth

    Για ποιο από τα παραπάνω projects ανυπομονείτε περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ