Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Justin Roiland είχε μικρή συνεισφορά στις σειρές του τα τελευταία χρόνια

    Ο Justin Roiland είχε μικρή συνεισφορά στις σειρές του τα τελευταία χρόνια

    Ο συν-δημιουργός του “Rick and Morty”, Justin Roiland, δεν θα έχει κάποιο λόγο με τη σειρά από εδώ και πέρα, αλλά κατά πως φαίνεται το ‘κακό’ είναι μικρό.

    Σύμφωνα με το THR, η συνεισφορά του Roiland τόσο σε αυτήν την σειρά, όσο και στις υπόλοιπες που έχει δημιουργήσει – Koala Man, Solar Opposites – ήταν μικρή εδώ και πολλά χρονιά. “Πολλαπλές πηγές λένε ότι ο Roiland, πέρα από το γεγονός ότι δάνειζε τη φωνή του, δεν είχε κάποια ουσιώδη δημιουργική παρουσία σε καμία από τις σειρές που φέρουν το όνομά του. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους πρώην συνεργάτες του λένε ότι δεν μάθαιναν νέα του για χρόνια, και όταν μάθαιναν, ήταν δυσάρεστα”, αναγράφει το μέσο. Μάλιστα, ο Roiland και ο Dan Harmon, ο άλλος συν-δημιουργός του “Rick and Morty”, δεν μιλούσαν εδώ και πολλές σεζόν, ενώ πολλά από τα μέλη του συνεργείου δεν τον είχαν γνωρίσει ποτέ ούτε δια ζώσης, ούτε μέσω Zoom.

    Οι αναφορά λέει ότι ο Roiland σταμάτησε να εμφανίζεται στο στούντιο από την τρίτη σεζόν του “Rick and Morty” και έπειτα, και απέφευγε να πηγαίνει στο δωμάτιο των σεναριογράφων τις λίγες μέρες που έδινε το παρόν. Η εν λόγω σεζόν παίχτηκε το 2017, πράγμα που σημαίνει ότι ο δημιουργός αμφιταλαντευόταν εδώ και χρόνια. Ωστόσο, συνέχιζε να δανείζει τη φωνή του στους κύριους χαρακτήρες, κάνοντας τις ηχογραφήσεις στο σπίτι του, χωρίς κάποια καθοδήγηση. Το ίδιο υποστηρίζουν και οι συνεργάτες του, λέγοντας ότι συχνά παρέδιδε τις ηχογραφήσεις τελευταία στιγμή, και συχνά παρατούσε άλλες υποχρεώσεις του.

    Ο Roiland είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2020 για ένα περιστατικό σωματική βίας που είχε συμβεί τον Ιανουάριο του ίδιου έτους. Ο Roiland δήλωσε αθώος πέρυσι και η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει στις 27 Απριλίου 2023, ενώ το Adult Swim ανακοίνωσε ότι έκοψε τους δεσμούς της μαζί του πριν από λίγες μέρες.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ