Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Kevin Feige πιστεύει ότι δεν θα περάσει ποτέ η μόδα των υπερηρωικών ταινιών

    Ο Kevin Feige πιστεύει ότι δεν θα περάσει ποτέ η μόδα των υπερηρωικών ταινιών

    Ο Πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, δεν πιστεύει ότι ο κόσμος θα βαρεθεί να βλέπει υπερηρωικές ταινίες.

    Μιλώντας στο podcast, The Movie Business, ο Feige αποκάλυψε ότι αυτό το ερώτημα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια – από όταν ξεκίνησε να εργάζεται με την Marvel, ενώ ο κόσμος δεν φαίνεται να κατανοεί ότι, όπως και τα βιβλία, έτσι και τα κόμικς μπορούν να αποκτήσουν διαφορετικές μορφές ανά τα χρόνια.

    “Είμαι στα Marvel Studios για πάνω από 22 χρόνια και με τους περισσότερους από εμάς, εδώ στα Marvel Studios να είμαστε μαζί δέκα ή παραπάνω χρόνια”, είπε. “Από τον δεύτερό μου χρόνο στην Marvel, ο κόσμος ρωτά, ‘Πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό; Η μόδα των ταινιών βασισμένων σε κόμικς θα τελειώσει;”

    “Δεν καταλάβαινα ακριβώς την ερώτηση. Γιατί για μένα, ήταν το ίδιο σαν να λες μετά το ‘Gone With the Wind’, ‘Πόσες ακόμα ταινίες μπορείτε να κάνεται από τα μυθιστορήματα;'”, είπε. “Πιστεύετε ότι το κοινό θα ξινίσει με τις ταινίες που βασίζονται σε βιβλία; Δεν θα σταματήσετε να το ρωτάτε αυτό, γιατί υπάρχει μια έμφυτη κατανόηση ανάμεσα στους περισσότερους ανθρώπους ότι ένα βιβλίο μπορεί να είναι να πάντα. Ένα μυθιστόρημα έχει κάθε είδος ιστορίας. Οπότε εξαρτάται από την ιστορία που μεταφράζει. Οι μη αναγνώστες κόμικς δεν καταλαβαίνουν ότι το ίδιο πράγμα είναι και στα κόμικς.

    Συνέχισε λέγοντας: “Υπάρχουν 80 χρόνια από τις πιο ενδιαφέρουσες, συγκινητικές, πρωτοποριακές ιστορίες που έχουν ποτέ ειπωθεί στα κόμικς της Marvel και είναι μεγάλο μας προνόμιο που μπορούμε να πάρουμε ό,τι έχουμε και να τις μεταφέρουμε. Άλλος ένας τρόπος για να το κάνουμε, είναι να τις μεταφέρουμε σε διαφορετικά είδη και στο είδος των ταινιών που θέλουμε να κάνουμε”.

    Αν και οι ταινίες της Marvel χρονολογούνται από το 1944 και το “Captain America”, το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ανέπτυξε την δημοτικότητά του από το 2008 και την κυκλοφορία του “Iron Man”. Από τότε έχουμε δει 30 ταινίες και 21 σειρές, ενώ πολλές ανακοινώσεις έχουν ήδη γίνει για το μέλλον.

    Σε σχετικά με την Marvel νέα, ρίξτε μια ματιά στα αφιερώματά μας για όλους τους μεταλλαγμένους που έχουμε δει στο MCU μέχρι στιγμής, όλες τις ιστορίες που έχει μείνει ανοιχτές, τους πέντε αντιπάλους (εκτός του Doctor Doom) που ίσως δούμε στο “Fantastic Four”, το πως ο Namor έστησε τους X-Men, ποιος είναι ο High Evolutionary και η Counter-Earth που θα συναντήσουμε στο “Guardians of the Galaxy Vol.3” και την ανάλυσή μας για το trailer του “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

    Τέλος, ρίξτε μια ματιά σε όλα τα project της Marvel για το 2023 και πείτε μας στα σχόλια για ποιο ανυπομονείτε περισσότερο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ