Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ο Kit Harington συνεργάζεται με τον συν-δημιουργό του “Sherlock” για μια νέα σειρά

    Ο Kit Harington συνεργάζεται με τον συν-δημιουργό του "Sherlock" για μια νέα σειρά

    Ο γνωστός μέσα από το “Game of Thrones” ηθοποιός, Kit Harington, πρόκειται να παίξει σε μια νέα μίνι-σειρά τρόμου που θα βασίζεται σε έργο του Arthur Conan Doyle.

    Ο λόγος για το “Lot No. 249”, το οποίο θα μεταφερθεί τηλεοπτικά από τον Mark Gatiss για χάρη του ετήσιου “A Ghost Story for Christmas”, που αναβίωσε το BBC το 2005.

    Φυσικά, ο Gatiss δεν είναι άγνωστος με τα έργα του Conan Doyle, μιας και ήταν συν-δημιουργός του “Sherlock”, που έπαιζε στο κανάλι από το 2010 έως το 2017, και πρωταγωνιστούσε σε αυτό ως Mycroft Holmes. Επίσης, θα είναι η δεύτερη συνεργασία του με τον Harington, καθώς είχε ενσαρκώσει τον Tycho Nestoris για τέσσερα επεισόδια του “Game of Thrones”, και η έκτη του Χριστουγεννιάτικη μεταφορά, μετά τα “The Tractate Middoth” (2013), “The Dead Room” (2018), “Martin’s Close” (2019), “The Mezzotint” (2021) και “Count Magnus” (2022) – τέσσερα εκ των οποίων βασίζονται σε έργα του M.R. James.

    Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία περιστρέφεται γύρω από τον αθλητή Abercrombie Smith (Harington), που υποψιάζεται ότι ο φοιτητής αιγυπτιολογίας Edward Bellingham (Freddie Fox) κάνει πειράματα για να αναβιώσει μια μούμια της Αιγύπτου και την στέλνει να επιτεθεί στους εχθρούς του. Η ιστορία εκδόθηκε στο “Harper’s Magazine” το 1892, σε μια εποχή που η Αγγλία – και όλη η Ευρώπη – περνούσε την Αιγυπτιακή της φάση, δηλαδή έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Αιγυπτιακή κουλτούρα, κάτι που ξεκίνησε και ένα φαινόμενο, γνωστό ως ‘Αιγυπτιομανία’. Αν και οι μούμιες ήταν μια συχνή παρουσία την αγγλική λογοτεχνία, το “Lot No. 249” ήταν το πρώτο έργο που εισήγαγε την ιδέα της επικίνδυνης μούμιας δολοφόνου. Την ιστορία την έχουμε ξαναδεί και μέσω της ταινίας “Tales from the Darkside: The Movie” του 1990.

    Το “Lot No. 249” θα προβληθεί στο BBC Two αυτά τα Χριστούγεννα, αλλά άγνωστο παραμένει ακόμα αν εμείς θα το δούμε σε κάποια πλατφόρμα της χώρας μας.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX