Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Κωνσταντίνος Ροδόπουλος στον Realfm 97,8 για την ημερίδα «Σκιαγραφώντας την νεανική παραβατικότητα»

    Για την πρωτοβουλία μίας ημερίδας που σκιαγραφεί την νεανική παραβατικότητα μίλησε ο πρόεδρος της ΑΚΜHΣ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κωνσταντίνος Ροδόπουλος στον Νίκο Χατζηνικολάου από τη συχνότητα του Realfm 97,8.

    «Χαίρομαι που το καταγράφετε ως μία εξαιρετική πρωτοβουλία. Και όντως θα μπορούσα να πω, ευλογώντας και τα γένια μας όπως λέει ο λαός, ότι είναι μία πρωτοβουλία η οποία συνάδει με αυτά που συμβαίνουν αυτόν τον καιρό. Βλέπουμε σε όλες τις εκφάνσεις της μία αδιανόητη παραβατικότητα των νέων. Αυτήν πάμε να σκιαγραφήσουμε. Πάνε να την σκιαγραφήσουν οι πλέον ειδικοί που συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση», είπε ο Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.

    «Το μεγάλο ερώτημα σε όλο αυτό το πλέγμα είναι ποιον θα εμπλέξουμε ως τον πλέον αρμόδιο θα έλεγα ή τον υπεύθυνο για αυτή την βία. Είναι τα ίδια τα παιδιά ή η οικογένεια; Αυτό είναι κάτι το οποίο θα καταγραφεί αύριο στην ημερίδα διότι εγώ προσωπικά πιστεύω τα παιδιά είναι συνέχεια της οικογένειας. Αν η οικογένεια περνάει κρίση αυτή η κρίση μπορεί να μεταφράζεται σε βία, σε παραβατικότητα», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.

    «Παρακαλώ όσοι θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώσουν γιατί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή», σημείωσε ο πρόεδρος της ΑΚΜHΣ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

    Στην ημερίδα συμμετέχουν η ομότιμη καθηγήτρια Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, επιστημονική σύμβουλος της Σχολής Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολεγίου, Μαρίνα Οικονόμου, ο ομότιμος καθηγητής Εγκληματολογίας ΕΚΠΑ, τέως πρύτανης ΔΠΘ, Γιάννης Πανούσης, ο πρόεδρος Ινστιτούτου PADA Αντιναρκωτική Δράση, επίτιμος υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννης Ραχωβίτσας, ο πρόεδρος του ΔΣ του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και η εγκληματολόγος, Υπουργείο Δικαιοσύνης Σχολή Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολεγίου, Ευτυχία Κατσιγαράκη.

    Η ημερίδα με τίτλο «Σκιαγραφώντας την νεανική παραβατικότητα» θα γίνει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 12:00 στο αμφιθέατρο Οδυσσέας Ελύτης στο ΣΑΕΚ Ακμή, Κοδριγκτώνος 16.

    Ακούστε το ηχητικό:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ