Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο Loki ‘μαγειρεύει’ σάλτσα για τα McDonald’s

    Ο Loki 'μαγειρεύει' σάλτσα για τα McDonald's

    Τα McDonald’s συνεργάζονται με το “Loki” και, για να γιορτάσουν την δεύτερη σεζόν της σειράς, φέρνουν μια ειδική σάλτσα.

    Οι fans – τόσο της σειράς, όσο και της αλυσίδας καταστημάτων – θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την sweet and sour σάλτσα (μάλλον) από τις 14 Αυγούστου. Η ανακοίνωση της συνεργασίας ήρθε υπό την μορφή ενός βίντεο όπου βλέπουμε αποσπάσματα διάφορων project που αναφέρονται στα McDonald’s, ενώ στο τέλος υπάρχει μια πολύ σύντομη σκηνή του Loki (Tom Hiddleston) με την Sylvie (Sophia Di Martino), η οποίο, όπως είδαμε και στο trailer της δεύτερης σεζόν βρίσκεται στο παρελθόν και να δουλεύει για το εν λόγω εστιατόριο. Δείτε την παρακάτω:

    Όσον αφορά το πως θα είναι αυτή η σάλτσα, άγνωστο παραμένει ακόμα το κατά πόσο είναι μια νέα συνταγή ή η ίδια που υπάρχει τόσο καιρό στα McDonald’s. Αυτό που ενδέχεται είναι ότι θα την δούμε στην σειρά, μιας και στην συσκευασία αναγράφεται το “Η sweet and sour σάλτσα, όπως την βλέπουμε στο ‘Loki’ των Marvel Studios”. Δείτε την παρακάτω:

    Η δεύτερη σεζόν του “Loki” θα φέρει έξι επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα της στις 6 Οκτωβρίου στο Disney+. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ