Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ο Μίλτος Πασχαλίδης και Πάνος Βλάχος τραγουδούν… Ελένη Φουρέιρα

    Μπροστά σε μια ιδιαίτερη στιγμή βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν μια από τις τελευταίες συναυλίες του Πάνου Βλάχου στον Σταυρό του Νότου.

    Ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά κάνει πάταγο με τον «Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού», εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδοποιός.

    Έτσι, παράλληλα με τις θεατρικές του συνεργασίες κάνει και μουσικές παραστάσεις. Την Τρίτη 21 Μαρτίου ολοκλήρωσε έναν κύκλο live εμφανίσεων στον Σταυρό του Νότου.

    Μαζί με τους συνεργάτες του ο Πάνος Βλάχος ετοίμασε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αγαπημένα ελληνικά, αλλά και ιδιαίτερες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο. Η παράστασή όμως δεν είχε μόνο τραγούδι. Κείμενα εμπνευσμένα από τον ίδιο, ένωναν τα κομμάτια και προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και γέλιο!

    Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ελένη Φουρέιρα

    Συχνά στο κοινό βρίσκονταν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοί τους οποίους καλούσε στη σκηνή. Ένας από αυτούς είναι και ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ο Πάνος Βλάχος μάλιστα προσπάθησε να του μάθει on stage ένα από τα τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα.

    Δείτε το χαριτωμένο στιγμιότυπο με τον Πάνο Βλάχο να ερμηνεύει τους στίχους του Reggaeton και τον Μίλτο Πασχαλίδη να ρωτάει: «Τι είναι ρεγκετόν;».

    Δείτε το βίντεο

    @lefkiospatsalis Crossover episode #fyp #fygreece #foureira #panosvlachos #miltospasxalidis ♬ original sound – Lefkios Patsalis

    Όταν ο Μπουλάς τραγούδησε Πανταζή, σαν τον Παπακωνσταντίνου

    Η σκηνή αυτή θυμίζει τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, ο οποίος είχε τραγουδήσει το τραγούδι «Ταραχή» του Λευτέρη Πανταζή, μιμούμενος τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

    Στο παρακάτω απόσπασμα, το οποίο είναι από τις 31/12/1998 και την εκπομπή της Σεμίνας Διγενή με κεντρικό καλεσμένο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο Σάκης Μπουλάς ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τραγούδια του Λευτέρη Πανταζή και Βασίλη Παπακωνστίνου, αλλά… ανάποδα!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ