Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    O Monk επιστρέφει με νέα ταινία στο Peacock

    O Monk επιστρέφει με νέα ταινία στο Peacock

    H γνωστή σειρά “Monk” θα αποκτήσει συνέχεια στο Peacock.

    Σύμφωνα με το Deadline, η συνδρομητική παρήγγειλε το “Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie”, στο οποίο θα δούμε “τον καταπληκτικό, ομότιτλο ντετέκτιβ με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή να επιστρέφει στην επίλυση μιας τελευταίας και πολύ προσωπικής υπόθεσης που περιλαμβάνει την αγαπημένη του θετή κόρη, Molly, μια δημοσιογράφο που ετοιμάζεται για τον γάμο της”.

    Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επαναλάβει ο Tony Shalhoub και μαζί του θα επιστρέψουν οι Ted Levine ως Leland Stottlemeyer, Traylor Howard ως Natalie Teeger, Jason Gray-Stanford ως Randy Disher, Melora Hardin ως Trudy Monk και Hector Elizondo ως Dr. Neven Bell. Δημιουργός, και σεναριογράφος θα είναι ο Andy Breckman, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους David Hoberman και Randy Zisk. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα αναλάβει και τα ηνία της ταινίας.

    Το “Monk” έκανε το ντεμπούτο του το 2002 και έτρεξε για οχτώ σεζόν. Περιστρεφόταν γύρω από τον Adrian Monk, του οποίου η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή τού στοίχισε τη θέση του στην αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο. Παρά τις πολλές φοβίες του, που αναπτύχθηκαν μετά τον θάνατο της συζύγου του, επιστρέφει στην ενεργό δράση ως σύμβουλος στην αστυνομία, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει και πάλι την παλιά του θέση. Συνολικά παίχτηκαν 125 επεισόδια και ήταν μια από τις μεταλύτερες σειρές του USA, του καναλιού όπου προβαλλόταν. Είχε κερδίσει οχτώ Emmy, μια Χρυσή Σφαίρα και δύο Βραβεία του Σωματείου των Ηθοποιών.

    Τελευταία φορά που είδαμε τους χαρακτήρες ήταν στο ειδικό βίντεο του Peacock που κυκλοφόρησε εντός της πανδημίας του Covid-19. Δείτε το παρακάτω:

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ