Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Ritz με τη Βικτόρια και τους γονείς της – «Πολύ εργατική τάξη»

    Ο πρώην ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη νέα χρονιά μαζί με τη Βικτόρια Μπέκαμ με ένα γεύμα στο The Ritz. Το ζευγάρι συνοδευόταν από τους γονείς της, Τζάκι και Άντονι Άνταμς, καθώς απολάμβαναν ένα πολυτελές γεύμα στο αριστοκρατικό στέκι του Λονδίνου.

    «Εντάξει, τη δεκαετία του ’80, ο πατέρας μου είχε μια Rolls-Royce», παραδέχτηκε εν τέλει η Βικτόρια

    «Ένα ωραίο χαλαρό γεύμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο The Ritz @victoriabeckham», έγραψε ο 48χρονος Ντέιβιντ στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram την Κυριακή.

    «Με ποιο αυτοκίνητο σε πήγαινε ο πατέρας σου στο σχολείο;» ρώτησε o Μπέκαμ τη σχεδιάστρια μόδας

    «Πολύ εργατική τάξη» συμπλήρωσε αναφερόμενος σε μια σκηνή από το ντοκιμαντέρ «Μπέκαμ» του Netflix που έχει γίνει πλέον viral.

    «Να είναι ειλικρινής»

    Στη σκηνή, το πρώην Spice Girl, 49 ετών, προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν προέρχεται από πλούσιο περιβάλλον και ότι τόσο εκείνη όσο και ο Ντέιβιντ είχαν «γονείς που εργάζονται πολύ σκληρά».

    «Είμαστε εργατική τάξη», είπε στο ντοκιμαντέρ προτού ο διάσημος αθλητής χώσει το κεφάλι του μέσα από μια πόρτα και της πει «Να είναι ειλικρινής». «Με ποιο αυτοκίνητο σε πήγαινε ο πατέρας σου στο σχολείο;» ρώτησε o Μπέκαμ τη σχεδιάστρια μόδας. Η Βικτόρια προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση, λέγοντας «δεν είναι μια εύκολη απάντηση», πριν υποκύψει.

    «Εντάξει, τη δεκαετία του ’80, ο πατέρας μου είχε μια Rolls-Royce», παραδέχτηκε εν τέλει η Βικτόρια.

    Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Βικτώρια μοιράστηκε μια «ανόητη» στιγμή με τη σύζυγο του μεγαλύτερου γιου της Μπρούκλιν Μπέκαμ, Νίκολα Πελτζ, ενώ γιόρταζαν μαζί τα Χριστούγεννα. Η Πελτζ δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok από το εορταστικό πρωινό με τα πεθερικά της, το οποίο περιελάμβανε μερικά στιγμιότυπα με την ίδια να γελά με την πεθερά της.

    Τον Αύγουστο του 2022, το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι οι δύο γυναίκες είχαν έρθει σε ρήξη ενόψει του πλούσιου γάμου της Νίκολα και του Μπρούκλιν εκείνον τον Απρίλιο.

    *Με πληροφορίες από Page Six

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ