Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    «Ο Οικονομόπουλος είναι ο κορυφαίος “influencer” της ελληνικής μουσικής»: Το βίντεο στο TikTok και οι αντιδράσεις για Λεξ και Σφακιανάκη».

    Μια χρήστης της πλατφόρμας TikTok δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο, στο οποίο σχολιάζει τον Νίκο Οικονομόπουλο, τονίζοντας ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο «influencer» στη σύγχρονη ελληνική μουσική βιομηχανία.

    Η άποψη αυτή, εν πολλοίς, φαίνεται να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, καθώς ο Οικονομόπουλος είναι ένας καλλιτέχνης με ευρεία αναγνωρισιμότητα, ακόμα και ανάμεσα σε εκείνους που δεν ακούνε λαϊκά τραγούδια. Η επιρροή του είναι τόσο εκτεταμένη που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να μην γνωρίζει έστω ένα από τα τραγούδια του.

    Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργός του βίντεο σχολίασε: «Ανεξαρτήτως του αν τον συμπαθείς ή όχι, είτε ακούς τη μουσική του είτε όχι, οφείλεις να αναγνωρίσεις ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ο μεγαλύτερος “influencer” στη μουσική. Είναι σαν σε κάθε συνάντηση με τον μαέστρο του να λέει: “Ποιο τραγούδι να κυκλοφορήσω για να το τραγουδήσει ξανά όλη η χώρα και να γίνει τεράστια επιτυχία;” Αυτή είναι η φάση».

    @mar_lone19 Να τα λέμε κι αυτά #fyp #φοργιου #tiktokgreece #φοργιουπειτζ #fy #foryoupage #foryourpage #greektiktok #fypage #greekmusic #οικονομοπουλος #oikonomopoulos ♬ πρωτότυπος ήχος – Paris Moutafidis

    «Γελάει ο Λεξ» – «Γελάει ο Νότης»

    Παρά την άποψη της TikToker, τα σχόλια στο βίντεο ήταν γεμάτα αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν διαφωνία. Κάποιοι σχολίασαν πως «γελάει ο Λεξ», αναφερόμενοι στον εξίσου δημοφιλή ράπερ με χιλιάδες θαυμαστές, ενώ άλλοι ανέφεραν «γελάει ο Νότης Σφακιανάκης», υπενθυμίζοντας τη συνεχιζόμενη απήχηση του καλλιτέχνη, παρά την απόσυρσή του από τη σκηνή, με πολλές από τις επιτυχίες του να παραμένουν διαχρονικά αγαπημένες.

    Η TikToker διευκρίνισε πως η ανάρτησή της αφορούσε κυρίως την τρέχουσα χρονιά, το 2024, επισημαίνοντας τη μοναδική ικανότητα του Νίκου Οικονομόπουλου να επαναφέρει στο προσκήνιο παλιά τραγούδια και να τα μετατρέπει σε καινούργιες επιτυχίες, διατηρώντας τα στην επικαιρότητα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ