Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Οκτώβρης είναι ο καλύτερος μήνας για αυτά τα ζώδια

    Είναι πολλοί αυτοί που ανυπομονούσαν να μπει Οκτώβρης για να αρχίσουν να φορούν τα πιο ζεστά τους ρούχα και να προγραμματίσουν τις βραδιές cocooning στο σπίτι. Μιλάμε όμως για έναν μήνα μέσα στο 2020 και όχι για έναν οποιοδήποτε Οκτώβρη και αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα έρθουν εύκολα.

    Η εποχή μάς επηρεάζει όλους κ αλλά τα παρακάτω δύο ζώδια έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού ο μήνας αυτός θα είναι ο καλύτερος για εκείνα.

    Δίδυμος

    Θες πρώτα τα κακά νέα; Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, είναι ανάδρομος αυτό το μήνα μέσω του 6ου οίκου σου που έχει σχέση με την ευεξία, την καθημερινή σου ρουτίνα, τον έλεγχο, πράγμα που μπορεί να είναι ενοχλητικό. Το χειρότερο σενάριο όμως είναι να χάσεις ένα deadline ή ένα ραντεβού. Πέρα από αυτό, είσαι μια χαρά, οπότε σιγουρέψου ότι τριπλοτσεκάρεις τα email, τις προσκλήσεις και τα μηνύματα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος 3 με 4 φορές το χρόνο, οπότε δεν είναι η πρώτη σου κούρσα. Γύρνα αυτή την ενέργεια και εκμεταλλεύσου την επινοητικότητα που σου δίνει ο ανάδρομος, ειδικά αν έχεις deadlines. Έπειτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα για να καταστρώσεις την επόμενη μάζωξη ή ακόμα και πάρτι για το Halloween -με τα απαραίτητα μέτρα για τον κορωνοϊό.

    Με τον Ήλιο να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διασκέδαση, τη χαρά, τον ρομαντισμό και τη συνειδητότητα, θα είσαι σε φάση για κάτι που θα σε ενθουσιάσει και θα θες να γιορτάσεις. Ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του 11ου οίκου σου που αφορά τις ομάδες φίλων οπότε μπορεί να βρεθείς με τις κολλητές σου και να τους πεις πόσο σου έλειψαν. Με την Αφροδίτη να θαμπώνει τον 4ο οίκο σου, του σπιτιού, της οικογένειας και του εσωτερικού σου καταφυγίου, η ενέργεια γύρω σου θα είναι γλυκιά. Αν είσαι δεν είσαι σε φάση να γίνεις οικοδέσποινα ενός πάρτι, φόρα τις πιο καλές σου πιτζάμες, βάλε την αγαπημένη σου σειρά και απόλαυσε το σπίτι σου.

    Σκορπιός

    Καλώς όρισες και πάλι. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το επανακτάς την ενέργεια τη στιγμή που ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, ξυπνάει από την ανάδρομη πορεία του. Είναι σαν να μπορείς να ακούσεις, να μυρίσεις, να δεις και να γευτείς με τον τρόπο που θέλεις, χωρίς εμπόδια. Επίσης, εκτός από την αντίστροφη μέτρηση για το Halloween -στις 31 Οκτωβρίου- που σε ενθουσιάζει, ο Ήλιος κάνει το ετήσιο ντεμπούτο του στο ζώδιό σου στις 22 Οκτωβρίου και αν νιώθεις ότι με την ορθή πορεία του Πλούτωνα νιώθεις ενέργεια, περίμενε να δεις. Ο Ήλιος είναι αναζωογονητικός και ανανεωτικός οπότε θα νιώσεις σαν να επέστρεψε η καλή σου τύχη.

    Με τον Άρη -τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη- να είναι σε ανάδρομη πορεία μέσω του 6ου οίκου σου, που έχει να κάνει με την ευθύνη και τον έλεγχο, μπορεί να νιώσεις λιγότερο παραγωγική. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί υπάρχει τρόπος να γυρίσεις αυτή την ενέργεια προκειμένου να δουλέψει για σένα. Για παράδειγμα, αν υπάρχει μια νέα ρουτίνα γυμναστικής ή μια καθημερινή συνήθεια που θα ήθελες να βάλεις στη ζωή σου, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις. Είναι επίσης καλή στιγμή να επενδύσεις στο fitness σου αρκεί να μην το φτάνεις στα άκρα. Ο Ερμής ειναι επίσης ανάδρομος στο ζώδιό σου οπότε αν είσαι σε φάση για μια ευτυχισμένη παύση, πιθανότατα αυτή είναι η στιγμή. Οπότε άραξε στη μοναξιά σου, αν αυτό χρειάζεσαι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ