Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ορφέας Περίδης επιστρέφει στη μουσική σκηνή – Πότε ξεκινά εμφανίσεις;

    Ο αγαπημένος μελωδός θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα τα Σάββατα του Μαρτίου. Ο Ορφέας Περίδης, που εδώ και τριανταπέντε χρόνια μας χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές έντονων συναισθημάτων, έρχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και για όλα τα Σάββατα του μήνα στη Σφίγγα. 

    Της Νάντιας Ρηγάτου

    Μαζί του επί σκηνής μια από τις πιο ανερχόμενες νέες φωνές του ελληνικού τραγουδιού η Σουσάνα Τρυφιάτη που θα μας τραγουδήσει καινούρια τραγούδια σε πρώτη εκτέλεση που εμπεριέχονται στο νέο album του Ορφέα Περίδη με γενικό τίτλο «Πάλι για σένα» καθώς και κάποια από τα παλιά και αγαπημένα.

     

    Ο Ορφέας Περίδης επιστρέφει στη μουσική σκηνή – Πότε ξεκινά εμφανίσεις;

    Ο Ορφέας Περίδης επιστρέφει στη μουσική σκηνή – Πότε ξεκινά εμφανίσεις;
    Με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που καταφέρνει να κινείται με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση, ο Περίδης καταφέρνει να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό.

    Στην μουσική τους παράσταση, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, να «σκάνε» σαν φωτοβολίδα και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ