Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο ΟΤΕ TV έρχεται σε smartphones και tablets

    ΟΤΕ TV

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#494949″ arrow=”yes” align=”left”]Εφαρμογή για iOS και Android συσκευές[/quote]

    Χωρίς επιπλέον χρέωση, οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα έχουν παράλληλη πρόσβαση μέσω των φορητών συσκευών τους σε περίπου 25 τηλεοπτικά κανάλια

    Στα τέλη Απριλίου αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμη η εφαρμογή ΟΤΕ TV Go, μέσω της οποίας οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα μπορούν να έχουν παράλληλη πρόσβαση σε έναν σημαντικό αριθμό τηλεοπτικών καναλιών μέσω smartphones και tablets.

    Η εφαρμογή βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών και εγκρίσεων. Θα είναι συμβατή με iOS και Android συσκευές, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές του OTE TV (δορυφορικούς και iPTV) να βλέπουν στο smartphone ή το tablet περίπου 25 κανάλια. Σε αυτά θα περιλαμβάνοντα όλα τα αθλητικά και κάποια ελεύθερης μετάδοσης, κινηματογραφικά, παιδικά και ντοκιμαντέρ -η ακριβής σύνθεση δεν έχει κλείσει ακόμα.

    [ad id=”6783″]

    Χωρίς επιπλέον χρέωση, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να έχουν παράλληλα ενεργοποιημένες δυο συσκευές. Η θέαση θα είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή στη μια από τις δυο. Παράλληλα θα μπορούν να μοιράζονται το περιεχόμενο μεταξύ των συσκευών τους, δηλαδή να βλέπουν μια ταινία στο tablet και να συνεχίζουν την προβολή της στο smartphone από το σημείο που την έχουν σταματήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα θα είναι διαθέσιμη αντίστοιχη εφαρμογή και για υπολογιστές.

    Μέσω του OTE TV Go θα είναι προσβάσιμη και η υπηρεσία Cinema On Demand, για την ενοικίαση ταινιών, με τις ισχύουσες χρεώσεις. Επίσης θα παρέχεται υπηρεσία Replay TV. Η εφαρμογή θα λειτουργεί τόσο μέσω WiFi ασύρματης σύνδεσης, όσο και δικτύου κινητής τηλεφωνίας (3G/4G), όπου βέβαια η κατανάλωση δεδομένων για την παρακολούθηση τηλεοπτικού περιεχομένου κινείται σε υψηλούς ρυθμούς.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ