Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο παρουσιαστής για το Big Brother

    Ο παρουσιαστής για το Big Brother


    O ΣΚΑΙ φαίνεται ότι θέλει να φέρει και πάλι στην δημοσιότητα αρκετές εκπομπές και σειρές με μια νέα επιστροφή να ανακοινώνεται και επίσημα, όπως είναι το «Big Brother» που έρχεται πλέον και επίσημα.

    Μετά τα Λόγω Τιμής, Πολυκατοικία και την επιστροφή για την εκπομπή “Αγρότης Μόνος Ψάχνει”, έχουμε το Big Brother να επιστρέφει στην Ελλάδα, το οποίο παιζόταν στον ΑΝΤ1 πριν πολλά χρόνια και είχε αφήσει εποχή.

    Έτσι λοιπόν τα δικαιώματα του Big Brother τα εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ μέσω της εταιρίας Endemol Shine International, με την ευκαιρία και του ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο.

    Όπως λέγεται οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 10.000, ενώ ανακοινώθηκε πλέον και επίσημα πως παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, καθώς στην εκπομπή Μεσημέρι #yes αναφέρθηκαν τα εξής: “Παρουσιαστής του Big Brother για φέτος, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Ήθελαν ένα πρόσωπο που θα κάνει τη διαφορά. Είναι η απόλυτη εξαργύρωση του Globetrotters. Είναι δεδομένο ότι υπογράφει σήμερα, το μάθαμε από ανθρώπους του καναλιού. Δεν θα έχει backstage το show, οπότε δεν θα υπάρχει δεύτερος ρόλος για να τον δούμε εκεί, μιλάμε για την παρουσίαση”.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ