Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    O Patrick Stewart μιλά για το ‘original’ φινάλε του “Star Trek: Picard”

    O Patrick Stewart μιλά για το 'original' φινάλε του "Star Trek: Picard"

    Ο πρωταγωνιστής του “Star Trek: Picard”, Patrick Stewart, μίλησε για το original φινάλε που θα είχε η σειρά, το οποίο, μάλιστα, σκέφτηκε ο ίδιος.

    Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε στο TIME, ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να επιστρέψει στον ρόλο του Jean-Luc Picard για τρεις σεζόν, με ένα συγκινητικό φινάλε. “Αυτό που θα ήθελα να δω στο τέλος της σειράς […] είναι έναν ευχαριστημένο Jean-Luc”, εξήγησε. “Θέλω να δω τον Picard άνετο με την κατάσταση. Όχι αγχωμένο, όχι σε φρενίτιδα, όχι με κατάθλιψη. Και νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια σύζυγος στην εικόνα”.

    Ο Stewart αποκάλυψε ότι με το πέρασμα των χρόνων και το γεγονός ότι ενσαρκώνει τον εν λόγω χαρακτήρα από το 1987, τα όρια μεταξύ των δυο τους έχουν θολώσει ελαφρώς. “Αν έχω βρει την αληθινή αγάπη, δεν θα πρέπει να το έχει κάνει και αυτός;” ρώτησε.

    https://www.youtube.com/watch?v=@PrimeVideo

    Ο Stewart παντρεύτηκε την Sunny Ozell το 2013 και από τότε αποφάσισε ότι είχε έρθει και η ώρα του Picard να βρει και αυτός την αγάπη. Και κάτι τέτοιο θα παρουσίαζε η τελευταία σκηνή της σειράς. “Οι σεναριογράφοι σκέφτηκαν αυτήν την αξιολάτρευτη σκηνή. “Είναι σούρουπο στον αμπελώνα του Jean-Luc. Η πλάτη του είναι σε εμάς καθώς απολαμβάνει την θέα, ο σκύλος του δίπλα του. Μετά, εκτός οθόνης, ακούμε την αξιαγάπητη φωνή μιας γυναίκας: ‘Jean-Luc; Το δείπνο είναι έτοιμο!'”

    Σε ποια ανήκει αυτή η φωνή; Δεν το μαθαίνουμε ποτέ. Ωστόσο, ο Stewart είπε ότι η πραγματική του σύζυγος θα δάνειζε την φωνή της, κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της στο Star Trek. “Είναι η φωνή της Beverly Crusher; Της Laris; Κάποιας που δεν ξέρουμε; Δεν το ξεκαθαρίζουμε”, είπε. “Αλλά η Sunny θα ηχογραφούσε την ατάκα. Ακούγοντας την φωνή της συζύγου του, ο Jean-Luc γυρνάει, λέει στον σκύλο του, ‘Έλα, αγόρι μου’ και πάει μέρα. Το σούρουπο γίνεται νύχτα και ο Picard χάνεται στην ιστορία”.

    Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το φινάλε που είδαμε. Αντ’αυτού, η τελική σκηνή φέρει το συνεργείο να πίνει και να κάνει πρόποση. Ο Stewart παίρνει εν μέρη την ευθύνη πάνω του για το εν λόγω αποτέλεσμα. Λέει ότι κοντά στην λήξη της παραγωγής της τρίτης σεζόν, αναγκάστηκε να φύγει για την Νέα Υόρκη, πριν προλάβει να γυρίσει τις σκηνές, και υπέθεσε ότι θα κρατούσε επαφή με την παραγωγή, αλλά…

    “Δεν μου τηλεφώνησαν ποτέ”, είπε. “Όταν έκανα κάποιες ερωτήσεις, με αποθάρρυναν. Εν τέλη, κάποιος μου είπε, ‘Το στούντιο δεν θέλει να το κάνει. Είναι πολύ ακριβό και πιστεύουν ότι είναι άχρηστο’. Άχρηστο; Νόμιζα ότι ήταν σημαντικό για την ολοκλήρωση του arc του Picard. Αλλά ας είναι: η σειρά τελείωσε με μια πρόποση, που είναι ένα θερμό, συγκινητικό αντίο στο αγαπημένο πλήρωμα του Starfleet. Όπως και να’χει, τώρα ξέρετε την αρχική μου πρόθεση.

    Παρόλα αυτά, θα ήθελε να επιστρέψει για περισσότερο Picard; “Ποτέ μην λες ποτέ”, είπε. “Πιέζω ελαφρά την Paramount να μας αφήσει να κάνουμε μια ταινία ‘Picard’. Όχι μια ταινία ‘Next Generation’, καθώς έχουμε κάνει τέσσερις τέτοιες. Αυτή θα είναι μια επέκταση και μια εμβάθυνση στο σύμπαν όπως το έχουμε δει στο ‘Star Trek: Picard’. Το έχω συζητήσει με τους Jonathan, Brent και LeVar και είναι μέρα. Ο Jonathan είναι η πρώτη μου επιλογή για να το σκηνοθετήσει”.

    To “Star Trek: Picard” μπορούμε να το δούμε στην χώρα μας μέσω του Amazon. Εσείς θα θέλατε να δείτε μια ταινία του χαρακτήρα; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ