Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Pedro Pascal μεταμορφώνεται σε Mario για τις ανάγκες του Saturday Night Live

    Ο Pedro Pascal μεταμορφώνεται σε Mario για τις ανάγκες του Saturday Night Live

    Το Saturday Night Live δημιούργησε ένα ψεύτικο trailer που φέρει τον Pedro Pascal ως πρωταγωνιστή στην νέα μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού του HBO, “Mario Kart”.

    Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τον ηθοποιό να αναλαμβάνει την αποστολή να μεταφέρει την Princess Peach με ένα καρτ στον Rainbow Road για να σωθεί η ανθρωπότητα. Αντί για Clickers (όπως συμβαίνει στο “The Last of Us”, όπου πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο), τα βάζει με Goombas, αλλά ευτυχώς έχει ένα όπλο για να προστατέψει τον ίδιο και την Princess Peach. Τον βλέπουμε ακόμα και να τρώει ένα μανιτάρι που “τον κάνει να νιώθει μεγαλύτερο”, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και άλλοι χαρακτήρες του βιντεοπαιχνιδιού, όπως οι Bowser, Yoshi, Toad και Luigi. Το trailer είναι γεμάτο Easter Eggs και φέρει τον θάνατο ένας σημαντικού χαρακτήρα. Τέλος, αναφέρεται ότι η σειρά έρχεται από τους “μάστερ αφηγητές πίσω από τα Mario Kart 1-8”.

    Δείτε το παρακάτω:

    Ο Pascal έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές “Game of Thrones” (2014) και “Narcos” (2015-17) και στις ταινίες “The Adjustment Bureau” (2011), “The Great Wall” (2016), “Kingsman: The Golden Circle” (2017), “The Equalizer 2” (2018), “If Beale Street Could Talk” (2018), “Triple Frontier” (2019), “Wonder Woman 1984” (2020), “We Can Be Heroes” (2020), “The Unbearable Weight of Massive Talent” (2022) και “The Bubble” (2022). Τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Disney+, “The Mandalorian”, της οποίας η τρίτη σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της την 1η Μαρτίου, ενώ τον βλέπουμε στην τηλεοπτική μεταφορά του “The Last of Us”, της οποίας το πέμπτη επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα δυο μέρες νωρίτερα, στις 10 Φεβρουαρίου.

    Όσον αφορά το “The Super Mario Bros. Movie”, η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στην χώρα μας στις 6 Απριλίου 2023. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα Easter Eggs, μυστικά και θεωρίες του πρώτου teaser trailer, και στις αντιδράσεις των fan για τη φωνή του Pratt, ενώ διαβάστε γιατί ανασχεδιάστηκε ο Donkey Kong για την ταινία.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ