Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Penguin γίνεται ο ‘νέος αρχηγός της Gotham’ στο teaser της σειράς του

    Ο Penguin γίνεται ο 'νέος αρχηγός της Gotham' στο teaser της σειράς του

    Ένα βίντεο από τα γυρίσματα του “The Penguin” αποκάλυψε το Max, η νέα συνδρομητική υπηρεσίας που συνδυάζει το περιεχόμενο των HBO Max και Discovery+.

    Σε αυτό ταξιδεύουμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες και βλέπουμε τον ομότιτλο χαρακτήρα που θα ενσαρκώνει για ακόμα μια φορά ο Colin Farrell, καθώς προσπαθεί να γίνει ο νέος αρχηγός της Gotham. Τα γεγονότα του project θα λαμβάνουν χώρα μόλις μια βδομάδα μετά τη λήξη της πρώτης ταινίας και πριν αυτά της δεύτερης, με τα δύο project να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς τα γεγονότα της σειράς, θα επηρεάσουν αυτά του sequel.

    Δείτε το παρακάτω:

    Εκτός του Farrell, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Cristin Milioti ως Sofia Falcone, Clancy Brown ως Salvatore Maroni και Michael Zegen ως Alberto Falcone. Επιπλέον ηθοποιοί θα είναι οι Theo Rossi, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, James Madio, Carmen Ejogo, François Chau, David H. Holmes και Scott Cohen σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Η σειρά ξεκίνησε ως φήμη το 2021 και πήρε το πράσινο φως τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Ο Matt Reeves, που σκηνοθέτησε και έγραψε την πρώτη ταινία, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τον Farrell και τον Dylan Clark, ενώ το σενάριο γράφει η Lauren LeFranc. Η σειρά λέγεται ότι θα είναι τύπου “Scarface”, θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2024.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ