Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σπάνε ακόμα μία… βασιλική παράδοση – «Τελειώσαμε»

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πιθανό να «σπάσουν» τη νέα βασιλική παράδοση, αναφορικά με τον αριθμό των απογόνων τους.

    Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι γονείς του πρίγκιπα Archie, 4 ετών, και της πριγκίπισσας Lilibet, 2 ετών. Τα παιδιά τους γεννήθηκαν με διαφορά μόλις δύο ετών, γεγονός που οδήγησε τους θαυμαστές του ζευγαριού στη σκέψη πως μία επικείμενη εγκυμοσύνη θα μπορούσε να είναι πιθανή.

    Πολλά άλλα ζευγάρια της βασιλικής οικογένειας έκαναν τρία παιδιά «τροφοδοτώντας» αυτό που σήμερα θεωρείται ένα νέο είδος βασιλικής παράδοσης.

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ είναι γονείς του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, 8 ετών, και του πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, ενώ η Ζάρα και ο Μάικ Τίνταλ είναι γονείς της Μία, 9 ετών, της Λένας, 5 ετών και του Λούκας, 2ετών.

    Ωστόσο, προηγούμενα σχόλια του Χάρι και της Μέγκαν σχετικά με την πιθανότητα να αποκτήσουν μαζί τρία παιδιά υποδηλώνουν ότι πιστεύουν πως η οικογένειά τους ίσως να είναι ήδη πλήρης.

    Ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει στην Όπρα Γουίνφρεϊ κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της Μέγκαν: «Είμαι ευγνώμων που έχω παιδί. Κάθε παιδί, ένα ή δύο, θα ήταν καταπληκτικό, αλλά κάνοντας ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι τι άλλο μπορείς να ζητήσεις; Τώρα έχουμε την οικογένειά μας, είμαστε εμείς, οι τέσσερις μας και τα δύο σκυλιά μας».

    Ο Χάρι πρόσθεσε ότι αυτός και η Μέγκαν «τελείωσαν», έχοντας ήδη δύο παιδιά, με τη Δούκισσα του Sussex να συμφωνεί.

    Επίσης, ο δούκας του Sussex είχε μιλήσει για την επιθυμία του να περιορίσει τον αριθμό των απογόνων του σε δύο, στο πλαίσιο των προσπαθειών του να βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος.

    Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής του στη Vogue τον Ιούλιο του 2019 είχε πει στη Δρ Τζέιν Γκούνταλ: «Πιστεύω, λόγω των ανθρώπων που γνώρισα και των τόπων στους οποίους είχα την τύχη να πάω, πως πάντα είχα μια σύνδεση και αγάπη για τη φύση. Το βλέπω διαφορετικά τώρα, χωρίς αμφιβολία.  Αλλά πάντα ήθελα να προσπαθήσω να το διασφαλίσω, ακόμη και πριν κάνω παιδί και ελπίζοντας να κάνω παιδιά».

    Η Δρ Γκούνταλ τότε απάντησε: «Όχι πάρα πολλά»  και ο Χάρι συμφώνησε λέγοντας: «Δύο, το πολύ! Αλλά πάντα σκεφτόμουν: αυτό το μέρος είναι δανεικό. Και, σίγουρα, όντας τόσο έξυπνοι όσο είμαστε όλοι ή τόσο εξελιγμένοι όσο υποτίθεται θα έπρεπε να είμαστε, θα πρέπει να μπορούμε να αφήσουμε κάτι καλύτερο πίσω για την επόμενη γενιά».

    Παράλληλα,  φημολογείται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν μπορεί να περάσουν δύσκολα Χριστούγεννα φέτος καθώς συγκρούονται για το πώς θα περάσουν τις διακοπές.

    Η σημαντική απόφαση που πήραν το 2020 να μετακινηθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ, αλλάζοντας Ήπειρο, είχε ως αποτέλεσμα ο πρίγκιπας να περάσει τις τρεις τελευταίες περιόδους των Χριστουγέννων μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

    Μετά από μια περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις μεταξύ των «Sussexes» και των βασιλιάδων έχουν επιδεινωθεί, η ειδικός σχέσεων Louella Alderson πιστεύει ότι ο Χάρι μπορεί να τρέφει μια βαθιά επιθυμία να επιστρέψει στο σπίτι για τις διακοπές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ