Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Ο πρίγκιπας Τζορτζ αντέγραψε την Κέιτ Μίντλετον και έχει γίνει viral

    Μια από τις κινήσεις της Κέιτ Μίντλετον στα μαλλιά του φαίνεται πως αντέγραψε ο πρίγκιπας Τζορτζ, με το στιλιστικό κόλπο να έχει γίνει viral στο TikTok.

    Ο μεγαλύτερος γιος της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ υιοθέτησε ένα στιλιστικό κόλπο από τη μητέρα του και φυσικά δεν άργησε να γίνει viral.

    Έμαθε από την καλύτερη

    Το βίντεο που περιλαμβάνει μοντάζ από πλάνα του πρίγκιπα Τζορτζ σε διάφορες ηλικίες, έχει γίνει viral στο TikTok. Το κλιπ έχει περισσότερες από 750.000 θεάσεις και λιώνει καρδιές με τη γλυκύτητα του πρίγκιπα.

    Έμαθε από την καλύτερη

    «Ο πρίγκιπας Τζορτζ έμαθε από την καλύτερη», αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο λογαριασμός θαυμαστών TheWalesFamily5.

    Στα πλάνα, βλέπουμε την Κέιτ Μίντλετον να χαϊδεύει το κεφάλι του γιου της και να χτενίζει με τα δάχτυλα τις αφέλειες του γιου της, ώστε να ανοίξει το μέτωπό του, όταν ήταν μικρό παιδί.

    Βλέπουμε πλάνα από τη βάπτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, το 2015, από το Trooping the Colour το 2016, από το Royal International Air Tattoo στο RAF Fairford αργότερα το ίδιο καλοκαίρι και πολλά άλλα, όπου η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση.

    Και περνάμε στο σήμερα οπότε και ο 10χρονος πρίγκιπας αντιγράφει την κίνηση της μαμάς του και φροντίζει μόνος του ώστε τα μαλλιά του να δείχνουν άψογα.

    @thewalesfamily5 Prince George learned from the best 🥰 #princesscatherine #princegeorge #princewilliam #princesscharlotte #princelouis #princessdiana #kingcharles #queenelizabeth #theroyalfamily #thewalesfamily #princeandprincessofwales #princesskate #family ♬ original sound –

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ