Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ο Rob James Seymour πρώτος υποψήφιος μετά από αγώνα θρίλερ

    Νέοι παίκτες μπήκαν, παλιοί και νέοι έγιναν… μαλλιά κουβάρια στο συμβούλιο του Survivor και οι Μαχητές που έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Και αυτός ήταν ο Rob James Seymour. 

    Αφού γνώρισαν τους νέους τους συμπαίκτες (Ζωή Ασουμανάκη, Ντάνιελ Νούρκα για τους Διάσημους και Aira Adomaityte και Σωτήρης Λαμάι για τους Μαχητές), οι δυο ομάδες ρίχθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα του Survivor. 

    Ο παρουσιαστής του ριάλιτι είχε και μια… έκπληξη. Πέρα από το έπαθλο που ήταν πίτσα… 

    Αυτή τη φορά, ο αγώνας δεν θα κρινόταν στους 10 πόντους, αλλά στους 12 και οι δυο τελευταίοι πόντοι θα παίζονταν με δυο παίκτες στο στόχο. 

    «To Survivor είναι γεμάτο ανατροπές! Ανακοινώνω λοιπόν έναν καινούργιο κανόνα στους αγώνες. Τι ακριβώς θα γίνει; Σήμερα παίζετε στους 12 πόντους, όπου θα έρθει η νίκη με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους 10 πόντους θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και μετά από αυτό θα αρχίσουμε να παίζουμε όλες τις αναμετρήσεις στη μορφή flag race», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

     

    Πρώτοι στους 10 πόντους έφτασαν οι Μαχητές, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται και με 11-10. Τότε ρίχθηκαν στον αγώνα ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κατερίνα Δαλάκα ώστε να «σώσουν» την παρτίδα. Και το έκαναν, ισοφάρισαν και το ματς θα κρινόταν σε ένα τελευταίο ματς. Τους Μπλε εκπροσώπησαν η Μαριλίνα Βακονδίου και ο Σταμάτης Ταλαδιανός και τους κόκκινους η Όλγα Πηλιάκη και ο νεοφερμένος Ντάνιελ Νούρκα.

    Στο… νήμα, οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη και πανηγύρισαν έξαλλα την ασυλία. 

     

    Χαμός στο Συμβούλιο του Survivor

    Ο αγώνας ασυλίας ήταν γεμάτος ένταση και αυτό… πέρασε και στο Συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες των δυο ομάδων να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες για αντιαθλητική συμπεριφορά.

    Η Μαρία Αντωνά παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά των Μπλε, λέγοντας: «Μου μετέφερε η ομάδα μου ότι την ώρα που έπαιζα, σχολιάστηκε κάτι από έναν Μπλε. “Να πέσω, να πέσω, να χτυπήσω” και αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί έναν αγώνα κάνουμε και ποτέ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να πέσει κάποιος ή να πάθει κάτι μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα μου».

    Οι Μαχητές αντέδρασαν με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να προσπαθεί να εξηγήσει πως «δεν είπα τίποτα, δεν μίλησα ποτέ για την Μαρία και είμαι ειλικρινής! Στο run της Κατερίνας πήγε να χάσει την ισορροπία της επάνω στη δοκό και είπα εκείνη τη στιγμή “πέσε” με την άποψη να γυρίσει ξανά στην αρχή. Δεν εννοούσα “πέσε’ για να πάθει κάτι η κοπέλα».

     

    Ο νεοφερμένος Σωτήρης Λαμάι έδειξε από νωρίς ότι θέλει να είναι ο… Αλέξης Παππάς των Μαχητών και η “φωτιά” δεν άργησε να… ανάψει!

     

    Στα της ψηφοφορίας, τώρα, οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Η συμπεριφορά του Ρομπ είχε ενοχλήσει κάποιους, καθώς τον κατηγορούν για αδιαφορία, και αυτό φάνηκε στην κάλπη. 

    Έτσι, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor, για αυτή την εβδομάδα, είναι με… μικρή διαφορά ο Rob James Seymour.

     

    «Άντε πάλι! Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, το έχω συνηθίσει» είπε, κάπως ενοχλημένος, ο παίκτης των Μπλε. 

     

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX