Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ο showrunner του “The Flash” αποκάλυψε το εναλλακτικό φινάλε

    Ο showrunner του "The Flash" αποκάλυψε το εναλλακτικό φινάλε

    Διαφορετική ιδέα για το φινάλε της σειράς είχε ο showrunner του “The Flash”, Eric Wallace.

    Σύμφωνα με όσα είπε στο Entertainment Weekly, στο τέλος της σειράς που σχεδίαζε θα βλέπαμε περισσότερο από τις Negative Forces, με την ιστορία τους να απλώνεται και σε μια δέκατη σεζόν.

    “Πήγα προς τη συναισθηματική πλευρά, γιατί δεν θα υπήρχε δέκατη σεζόν, δεν υπήρχε χρόνος για το στήσουμε”, είπε. “Το τέλος που είχα στο νου μου έμπλεκε τις Negative Forces. Δεν το κάναμε ακριβώς όπως θα ήθελα, αλλά η ιστορία των Negative Forces θα ήταν πολύ, πολύ μεγαλύτερη”.

    Η σειρά ήταν μία από τις πρόωρες ανανεώσεις του καναλιού τον Μάρτιο του 2022, ενώ λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπαμε τους Grant Gustin, Tom Cavanagh, Candice Patton, Danielle Panabaker, Danielle Nicolet, Kayla Compton, Brandon McKnight, Jon Cor, Jesse L. Martin, Andy Mientus και Richard Harmon. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Nutter, Gabrielle Stanton, Aaron Helbing, Todd Helbing και Andrew Kreisberg.

    Το “The Flash” ήταν η δεύτερη σειρά του Arrowverse μετά το “Arrow”, που ολοκληρώθηκε το 2020. Άλλες σειρές του σύμπαντος που τελείωσαν ήταν οι “Supergirl” (2015-21), “Legends of Tomorrow” (2016-22), “Black Lightning” (2018-21) και “Batwoman” (2019-21). Από όλο το σύμπαν, η μόνη σειρά που ‘ζει’ ακόμα είναι το “Superman & Lois”. Επιπλέον, ήταν η σειρά που σύνδεσε το τηλεοπτικό και κινηματογραφικό σύμπαν της DC, φέρνοντας τους δύο Flash, του Ezra Miller και του Grant Gustin, στο ίδιο timeline για μια και μόνο στιγμή.

    Μιλώντας για τον κινηματογραφικό υπερήρωα, να πούμε ότι η ταινία θα φτάσει στην χώρα μας από τις 15 Ιουνίου και μάλιστα οι προπωλήσεις των εισιτηρίων για την πρώτη εβδομάδα προβολών έχουν ήδη ξεκινήσει.

    Πώς σας φάνηκε το φινάλε του “The Flash”; Πείτε μας στα σχόλια.


    /i>

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ