Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο σκηνοθέτης του Green Knight ανέλαβε επεισόδιο του “Star Wars: Skeleton Crew”

    O David Lowery φαίνεται πως ήταν ένας από τους σκηνοθέτες της επερχόμενης σειράς των Lucasfilm και Disney+, “Star Wars: Skeleton Crew”.

    Σύμφωνα με το Variety, όπως και οι Daniel Kwan και Daniel Scheinert του “Everything Everywhere All at Once”, έτσι και ο Lowery ανέλαβε ένα εκ των επεισοδίων. Δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jon Watts και Christopher Ford, οι οποίοι έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν για τις ανάγκες του “Spider-Man: Homecoming” (2017), ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Kathleen Kennedy, Jon Favreau και Dave Filoni.

    O Lowery έγραψε και σκηνοθέτησε τα “Deadroom” (2005), “St. Nick” (2009), “Ain’t Them Bodies Saints” (2013), “Pete’s Dragon” (2016), “A Ghost Story” (2017), “The Old Man & the Gun” (2018) και “The Green Knight” (2021), ενώ αναμένουμε το “Peter Pan & Wendy”, που θα φτάσει στις οθόνες του Disney+ στις 28 Απριλίου 2023.

    Τα νέα για τη σειρά επιβεβαιώθηκαν τον Μάιο που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration, με τον Jude Law να βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά γνωρίζουμε ότι θα είναι μια “περιπέτεια ενηλικίωσης” και “θα ακολουθεί μια ομάδα 10χρονων παιδιών από έναν μικρό πλανήτη που χάνονται στον γαλαξία κατά λάθος”. Παρά το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές θα είναι παιδιά, η σειρά “δεν θα είναι παιδική”, ενώ θα λαμβάνει χώρα μετά το “Return of the Jedi”, δηλαδή κάπου ανάμεσα στα “The Mandalorian” και “Ahsoka”.

    Ο σκηνοθέτης του Green Knight ανέλαβε επεισόδιο του "Star Wars: Skeleton Crew"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρίν από λίγους μήνες και θα κάνει το ντεμπούτο της μέσα στο 2023, όπως και πολλά άλλα project του σύμπαντος, ενώ είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα κάνουν την πρεμιέρα τους σε κάποια συνδρομητική. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ