Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Ο σκηνοθέτης του “One Piece” εξηγεί τον σκοτεινό Buggy

    Ο σκηνοθέτης του "One Piece" εξηγεί τον σκοτεινό Buggy

    Spoilers από την live-action μεταφορά του “One Piece”.


    Ο σκηνοθέτης του “One Piece”, Marc Jobst, εξήγησε τι ήταν αυτό που του επέτρεψε να κάνει τον Buggy the Clown τόσο σκοτεινό στο δεύτερο επεισόδιο.

    Μιλώντας στο Variety, ο Jobst είπε ότι το κλειδί ήταν να βρεθεί η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην χαζομάρα και το σκοτάδι, χωρίς να χαθεί η ουσία της σειράς. Ευτυχώς για τον ίδιο, η χαρά του Luffy τού επέτρεψε να κάνει πιο σκοτεινό τον Buggy.

    “Αν το κάνεις πολύ σκοτεινό, δεν είναι το ‘One Piece'”, είπε. “Αν το κάνεις πολύ αστείο και χαζό και τρελό, χάνεις το βάθος που έχει το ‘One Piece’. Και όσο πιο πολύ ελαφρότητα φέρνεις, τόσο πιο σκοτεινά μπορείς να πας”.

    “Οι Nami και Zoro δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για τον Luffy, αυτόν τον αστείο χαρακτήρα που μοιάζει λίγο απλός με κάθε τρόπο – όλα είναι καλά και φανταστικά και καταπληκτικά, ακόμα και πλάσματα όπως ο Buggy – και δεν προσφέρουν πραγματικά μια τεράστια εισροή χαράς και ελαφρότητας. Αλλά επειδή έχουμε τον Luffy να παρέχει την ελαφρότητα, επιτρέπει στον Buggy να γίνει σκοτεινότερος”.

    Σε σχετικά νέα, ανακαλύψτε τις απαιτήσεις του Oda για την σειρά, τις αντιδράσεις των fans για τα Den Den Mushi, πως βοήθησαν οι fans βοήθησαν στα backstories των χαρακτήρων και ποιος αναπάντεχος χαρακτήρας έκανε την μετάβασή του από το manga στο live-action.

    Το “One Piece” παίζεται τώρα στο Netflix.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ