Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
More

  Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη είναι… τραγουδιστής στη Δανία – «Μια κοπέλα μου είπε ‘Θεέ μου είσαι ζωντανός;’»

  Το όνομά του Janus Wiberg. Προφανώς είναι ένα όνομα που δεν σας λέει κάτι. Πρόκειται για έναν νεαρό τραγουδιστή, ο οποίο κάνει αργά και σταθερά τα δικά του βήματα στη μουσική βιομηχανία της Δανίας.

  Προφανώς όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν λόγο ώστε ο Janus Wiberg να γίνεται θέμα στα Ελληνικά ΜΜΕ. Οι παρακάτω εικόνες όμως σίγουρα θα σας δώσουν να καταλάβετε για ποιο λόγο ασχολούμαστε με τον εν λόγω Δανό τραγουδιστή στην Ελλάδα.

  Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη είναι... τραγουδιστής στη Δανία - «Μια κοπέλα μου είπε 'Θεέ μου είσαι ζωντανός;'» Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη είναι... τραγουδιστής στη Δανία - «Μια κοπέλα μου είπε 'Θεέ μου είσαι ζωντανός;'»

  Ναι. Σωστά πάει το μυαλό σας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τρομακτική ομοιότητα που παρουσιάζει με τον αείμνηστο Έλληνα τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

  «Είμαι 32 ετών και είμαι από τα νησιά Φερόε που βρίσκονται ανάμεσα στη Δανία και την Ισλανδία. Έγινα διάσημος στην χώρα μου το 2016 όταν έκανα ένα από τα μεγαλύτερα hit. Μετά πήγα στην Δανία για να κάνω μουσική με τον παραγωγό μου» θα πει ο τραγουδιστής, ενώ στη συνέχεια θα περιγράψει και ένα περιστατικό που του συνέβη.

  «Μια μέρα ήμουν σε ένα βενζινάδικο και καθώς περίμενα μια κοπέλα με κοιτούσε πολύ έντονα, δεν μπορούσε καν να μου μιλήσει. Έβαλε το χέρι της στο πρόσωπό της και μου είπε ‘Θεέ μου είσαι ζωντανός;’ Τη απαντάω ‘τι συμβαίνει;’ Μου απαντάει ‘Πρέπει να σε φωτογραφήσω, με τρόμαξες γιατί μοιάζει πολύ με τον Παντελή Παντελίδη’. Τότε εγώ δεν ήξερα ποιος είναι» θα πει για την απίστευτη ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη.

  Μάλιστα, όταν ο Janus Wiberg έμαθε για την ομοιότητά του με τον Παντελή Παντελίδη, επέλεξε να τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια του Έλληνα τραγουδιστή.

  «Φυσικά η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη για εμένα. Κάναμε τρεις ώρες για να μάθουμε τους στίχους του τραγουδιού. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά και αστείο ταυτόχρονα. Δεν έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη αλλά ο αδελφός του σχολίασε σε μια από τις αναρτήσεις μου».

  Γεωλογική αστάθεια στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα – Αποκλειστικές δηλώσεις στο in του Δημάρχου

  Ο δήμαρ

  «Καλύτερα να είχαμε δυο Ιανούς, παρά αυτό το πράγμα. Είναι καταστροφέας» δήλωσε στο in ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.