Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο «Σπάιντερμαν» έκοψε το αλκοόλ

    Ο κινηματογραφικός «Σπάιντερμαν» Τομ Χόλαντ έκοψε για τα καλά το αλκοόλ, καθώς, όπως ανακοίνωσε με υπερηφάνεια, είναι περισσότερο από έναν χρόνο νηφάλιος. Ο 26χρονος σύντροφος της Ζεντέγια μίλησε για την κατανάλωση αλκοόλ αλλά και τα ψυχολογικά του προβλήματα, με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς του «The Crowded Room» του Apple TV+. Όπως δήλωσε, έχει να βάλει αλκοόλ στο στόμα του έναν χρόνο και τέσσερις μήνες.

    tom holland

    Αποκάλυψε, δε, ότι πήρε την απόφαση να κόψει το αλκοόλ κατά τα γυρίσματα της μίνι σειράς, όταν προσπαθούσε να μπει στο πετσί του χαρακτήρα που υποδυόταν. Μελετώντας τον Ντάνι Σάλιβαν, ο οποίος στη σειρά συλλαμβάνεται για ένα έγκλημα που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια οι εσωτερικοί του «δαίμονες», ο Χόλαντ συνειδητοποίησε ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τους δικούς του «δαίμονες». Ο πρώτος ήταν το αλκοόλ, το οποίο έκοψε «μαχαίρι».

    tom holland1

    Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Βρετανός ηθοποιός εξήγησε ότι για να υποδυθεί καλύτερα τον Σάλιβαν διάβασε για θέματα ψυχικής υγείας. Επισκέφτηκε ψυχιάτρους για να μιλήσει μαζί τους για τα ψυχολογικά προβλήματα του Σάλιβαν, γεγονός που ο Χόλαντ βρήκε «πολύ ενημερωτικό» για τη δική του ζωή.

    tom holland2

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ