Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ο Stephen Amell ξεκαθαρίζει τα σχόλια περί της αντίθεσής του με την απεργία

    Ο Stephen Amell ξεκαθαρίζει τα σχόλια περί της αντίθεσής του με την απεργία

    Μετά από πολλές αντιδράσεις για τις δηλώσεις του, ο Stephen Amell (Arrow, Heels) αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά με την απεργία των ηθοποιών και των σεναριογράφων.

    Όλα ξεκίνησαν, όταν προ ημερών, ο ηθοποιός δήλωσε ότι είναι κατά τις απεργίας. “Υποστηρίζω το Σωματείο μου και είμαι μαζί τους”, είπε κατά την διάρκεια του GalaxyCon. “Δεν υποστηρίζω την απεργία. Δεν το κάνω. Πιστεύω ότι είναι μια μειωτική τακτική διαπραγμάτευσης και το βρίσκω όλο αυτό απίστευτα εκνευριστικό. Πιστεύω ότι το σκεπτικό, καθώς σχετίζεται με σειρές σαν αυτήν που είμαι και έκανε πρεμιέρα χθες, πιστεύω ότι είναι μυωπικό”.

    Λόγος της αντίθεσής του φαίνεται πως είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να προωθήσει την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, “Heels”, η οποία αυτήν την περίοδο διανύει την δεύτερη σεζόν της.

    Ξεκαθαρίζοντας τα σχόλιά του έκανε μια μεγάλη δημοσίευση στο Instagram. Όσον αφορά την απεργία είπε τα εξής: “Καταλαβαίνω στην ουσία γιατί είμαστε εδώ. Η χρήση της λέξης ‘υποστήριξη’ είναι ξεκάθαρα ενάντια στα πραγματικά μου συναισθήματα και την εμφατική μου δήλωση ότι υποστηρίζω το Σωματείο μου. Φυσικά δεν μου αρέσει η απεργία. Σε κανέναν δεν αρέσει. Αλλά πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”. Για την ‘μειωτική τακτική διαπραγμάτευσης’ έδωσε εύσημα στους αρχηγούς του Σωματείου για την “περίπλοκή δουλειά που κάνουν”, ενώ πρόσθεσε ότι είναι “στεναχωρημένος” που δεν έχει την ευκαιρία να “γιορτάσει” την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του “Heels”.

    Διαβάστε την πλήρη δημοσίευση εδώ.

    Πριν, ωστόσο την απάντησή του, πολλοί ήταν εκείνοι που εναντιώθηκαν στα λεγόμενά του, μεταξύ άλλων και το συμπρωταγωνιστής του στο “Arrow”, Kirk Acevedo.

    Την αντίθεσή της στην άποψή του έδειξε και η Carina Adly Mackenzie, που δούλεψε ως σεναριογράφος στα “The Flash”, “The Originals” και “Roswell, New Mexico”, η οποία πήρε τα λεγόμενά του από το Comic-Con του Μοντρεάλ στις 15 Ιουλίου (μια μέρα πριν κατέβουν οι ηθοποιοί σε απεργία) και το δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter). Ο ηθοποιός φέρεται πως λέει στο βίντεο “γ**α το” και “δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ‘Arrow'”.

    “Είναι απόλυτα λογικό να διαφωνείς με την απεργία”, έγραψε. “Το 2% των SAG και WGA ψήφισαν κατά, επιτρέπεται να είσαι σε αυτήν την κατηγορία. Αλλά όταν δεν πάει με την μεριά του, το να λες ‘γ**α το’ και να κάνεις αυτό που θέλεις, μπροστά στην κάμερα, στην σκηνή, υποβιβάζει την προσπάθεια όλων”.


    Φωτογραφία εξωφύλλου: Barry Brecheisen/Getty Images

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX