Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Ο Terminator επιστρέφει ως anime σειρά στο Netflix

    Ο Terminator επιστρέφει ως anime σειρά στο Netflix

    Το Geeked Week 2023 έφερε όχι μόνο πολλά νέα trailer και αποκλειστικά κλιπ, αλλά και την ανακοίνωση της anime σειράς για το “Terminator”.

    Αν και το trailer που παρουσιάστηκε λέει μόνο ότι “δεν υπάρχει μοίρα. Στις 30 Αυγούστου 1997… Σε δύο μέρες από τώρα… Όλα αλλάζουν”, ο Terri Schwartz του καναλιού μοιράστηκε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την πλοκή.

    “Τον Αύγουστο του 1997, ένας μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών με το όνομα Malcom Lee εργάζεται με μανία από το εργαστήριό του στο Τόκιο για να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα AI που πιστεύει ότι θα σώσει τον κόσμο”, είπε ο Schwartz. “Καθώς η πορεία του μέλλοντος αλλάζει από το παρελθόν, ένας αδυσώπητος δολοφόνος στέλνεται πίσω στο χρόνο για να δολοφονήσει τον Malcom και τα τρία παιδιά του προκειμένου να διασφαλίσει τη μελλοντική κυριαρχία του πάνω στην ανθρωπότητα. Ο δολοφόνος ακολουθείται στο χρόνο από έναν μοναχικό στρατιώτη που θα κάνει οτιδήποτε για να κρατήσει τον Malcom και την οικογένειά του ζωντανούς για να αποδείξει, μια για πάντα, ότι δεν υπάρχει μοίρα”.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Ο εν λόγω δολοφόνος είναι αναμφίβολα ένας Terminator, κάτι που δεν το λες και καλό. Όπως είχε γίνει γνωστό στο “Terminator 2: Judgment Day”, στις 30 Αυγούστου 1997, το Skynet απέκτησε αυτογνωσία και απελευθερώθηκε από τους ανθρώπους δημιουργούς του. Αυτό, δυστυχώς για εμάς, οδήγησε σε έναν πόλεμο ανθρωπότητας εναντίον μηχανής και, ευτυχώς για εμάς, στο franchise “Terminator”. Κατά πως φαίνεται, η σειρά θα λέει την ιστορία αυτών των ημερών, πριν την κυριαρχία του Skynet που θα προκαλέσει όλους αυτούς τους τρόμους που ξέρουμε.

    Η anime σειρά ανακοινώθηκε το 2021 και έρχεται από το ιαπωνικό στούντιο, Production I.G. (Ghost in the Shell Arise), που θα είναι στην παραγωγή με την Skydance. Ο Mattson Tomlin, συν-σεναριογράφος του “The Batman” (2022), αναλαμβάνει χρέη showrunner.

    Το “The Terminator” δημιουργήθηκε από τους James Cameron και Gale Anne Hurd. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 1984 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, στο ομότιτλο cyborg που στέλνεται από το 2029 στο 1984 με την αποστολή να βρει και να σκοτώσει την Sarah Connor (Linda Hamilton), της οποίας ο γιος, John Connor, θα σώσει κάποια μέρα την ανθρωπότητα από την κυριαρχία της Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εν λόγω ταινία γέννησε πολλά sequels, όπως τα “Terminator 2: Judgment Day” (1991), “Terminator 3: Rise of the Machines” (2003), “Terminator Salvation” (2009), “Terminator Genisys” (2015) και “Terminator: Dark Fate” (2019), μια τηλεοπτική σειρά, την “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” (2008–2009) και δύο διαδικτυακές σειρές, τις “Terminator Salvation: The Machinima Series” (2009) και “Terminator Genisys: The YouTube Chronicles” (2015).

    Το 2022 είχαν ανέλθει οι φήμες σχετικά με τις συζητήσεις του James Cameron για ένα reboot του franchise, αλλά από τότε δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση, ενώ υπό ανάπτυξη είναι και ένα open-world παιχνίδι από την Nacon, που θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του “Judgment Day” και του σχηματισμού της αντίστασης του John Connor.

    Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα για την anime σειρά. Μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο, ρίξτε μια ματιά στους 10 πιο κακούς χαρακτήρες τεχνητής νοημοσύνης στην ιστορία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ