Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ο Τιμωρός: Νέο trailer για την σειρά του Alpha

    Μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο νέο πρόγραμμα του Alpha. «Ο Τιμωρός» με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο απέκτησε νέο trailer υψηλής αισθητικής, γυρισμένο σε slow motion. Την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Μιχάλης Μπέκος, ενώ την μουσική ο Νίκος Τερζής.

    Ο Τιμωρός: Νέο trailer για την σειρά του Alpha

    Στο trailer βλέπουμε την ζωή του πρωταγωνιστή σε ασπρόμαυρο καρέ. Στιγμές ήσυχες, έντασης και δράσης εναλλάσσονται σε γρήγορο ρυθμό. Ο πρωταγωνιστής, σαν άγαλμα στέκεται όρθιος και μια γυναίκα τρέχει να ξεφύγει. Ένα λυκόσκυλο γαβγίζει, έτοιμο να επιτεθεί. Εκείνος, κοιτάει ευθεία, ανέκφραστος και ακίνητος, μόνο το λάβαρο στα χέρια του είναι σε κίνηση. Μια σημαία με καρδιά φτιαγμένη από συρματόπλεγμα και δύο σπαθιά χιαστή. Και όλα οδηγούν σε μια ξιφομαχία, με τον αντίπαλο του. Τρέχει με το λάβαρο, κόντρα σε όλους και σε όλα προς τη γυναίκα που πλέον έχει δεμένα τα μάτια. Ο νικητής της ξιφομαχίας, βρίσκεται πάνω σε ένα άλογο που με ορμή κοπανάει την οπλή του στο χώμα και ο άντρας βγάζει ένα δυνατό, αθόρυβο ουρλιαχτό.

    Ο Τιμωρός: Νέο trailer για την σειρά του Alpha

    Στο τέλος, εκείνος και εκείνη, βρίσκονται πλάτη πλάτη. Με την βροχή να πέφτει πάνω τους, νιώθουν τη λύτρωση. Είναι άραγε πραγματικότητα ή όνειρο; Κάποιος του κατέστρεψε τη ζωή και άντρας πλέον, θα επιστρέψει για να πάρει πίσω όσα έχασε. Γιατί εκείνη η προδοσία, θα γίνει η δύναμη του για εκδίκηση και γίνει τιμωρός για όλους!

    «Ο Τιμωρός» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha!

    Ο Τιμωρός: Νέο trailer για την σειρά του Alpha

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ