Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ο βασιλιάς Κάρολος «χάνει την υπομονή» του με τον πρίγκιπα Άντριου – Το τελεσίγραφο με τις 2 επιλογές

    Λέγεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος χάνει την υπομονή του με τον αδελφό του πρίγκιπα Άντριου λόγω της συνεχιζόμενης άρνησής του να εγκαταλείψει τη βασιλική κατοικία.

    Ο Κάρολος προσπαθούσε εδώ και καιρό να βγάλει τον Δούκα της Υόρκης από την ιδιοκτησία 30 δωματίων, αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών στο Γουίνδσορ, στην οποία ζει με την πρώην σύζυγό του Σάρα Φέργκιουσον .

    Ο Άντριου, 64 ετών, επέμεινε να μείνει στην έπαυλη παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του πριν από σχεδόν πέντε χρόνια.

    Ο Βασιλιάς χρηματοδοτεί ιδιωτικούς φρουρούς στην έπαυλη από τότε που οι ένοπλοι αστυνομικοί του Άντριου – με κόστος 3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο – απομακρύνθηκαν το 2022 εν μέσω του σκανδάλου Τζέφρι Έπσταϊν.

    Το τελεσίγραφο με τις δύο επιλογές

    Ο Κάρολος λέγεται ότι είναι στο τέλος της… υπομονής του και έχει ξεκαθαρίσει ότι πλέον υπάρχουν μόνο «δύο πιθανές επιλογές» για τον Άντριου, ανέφεραν οι Times.

    Η πρώτη είναι να βρει ο δούκας έναν τρόπο να είναι οικονομικά ανεξάρτητος πληρώνοντας τα δικά του έξοδα, τα οποία θα κάλυπταν την ασφάλειά του και τη συντήρηση στην οικία. Η δεύτερη, σύμφωνα με πηγές κοντά στον Βασιλιά, είναι να μετακομίσει ο Άντριου σε «πιο κατάλληλο κατάλυμα».

    Ο Κάρολος ενθάρρυνε τον Άντριου να μετακομίσει στο Frogmore Cottage στο κτήμα Windsor, το οποίο είναι το πρώην σπίτι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex πριν μετακομίσουν στην Καλιφόρνια.

    Η εξοχική κατοικία βρίσκεται μέσα στον υπάρχοντα κλοιό ασφαλείας του βασιλικού κτήματος Windsor και ανακαινίστηκε από τον Χάρι και τη Μέγκαν. Ο Δούκας μπορεί να έλαβε προθεσμία το φθινόπωρο για να φύγει. Το τελεσίγραφο φέρεται να προήλθε από τον μονάρχη, ο οποίος εδώ και καιρό προσπαθούσε να βγάλει τον μικρότερο αδελφό του από την ιδιοκτησία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ