Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ο William Fichtner εντάσσεται στο Anne Rice Immortal Universe του AMC

    Ο γνωστός ηθοποιός William Fichtner, με συμμετοχές σε σειρές όπως το Mom και το Prison Break, προστίθεται στο καστ της νέας σειράς του AMC με τίτλο The Talamasca (προσωρινός τίτλος), η οποία αποτελεί την τρίτη σειρά στο ολοένα επεκτεινόμενο σύμπαν του Anne Rice Immortal Universe.

    Ο William Fichtner εντάσσεται στο Anne Rice Immortal Universe του AMC

    Η νέα αυτή δραματική σειρά επικεντρώνεται σε μια μυστική οργάνωση που έχει ως αποστολή την παρακολούθηση και τον έλεγχο μαγισσών, βρικολάκων, λυκανθρώπων και άλλων πλασμάτων που είναι διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη σεζόν της σειράς έχει παραγγελθεί για έξι επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο AMC και την πλατφόρμα AMC+ το 2025. Στη σειρά συμμετέχει και ο Nicholas Denton, γνωστός από το Dangerous Liaisons.

    Ο Fichtner θα υποδυθεί τον Jasper, έναν μυστηριώδη Αμερικανό που σταδιακά έχει αναλάβει τον έλεγχο και την επιρροή του κεντρικού οίκου της Talamasca στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του χαρακτήρα, οι σκοποί και οι μέθοδοί του καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, ενώ η γοητεία και το αίσθημα δικαίου που τον χαρακτηρίζουν είναι εξίσου επικίνδυνα με τη δύναμη που επιδιώκει να αποκτήσει.

    The Talamasca: Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής για την τρίτη σειρά στο “Anne Rice Immortal Universe”

    Με την τρίτη αυτή σειρά να ενισχύει περαιτέρω το Anne Rice Immortal Universe, οι φαν της μυθολογίας της Anne Rice και των υπερφυσικών ιστοριών θα έχουν ακόμα περισσότερους λόγους να συντονιστούν με τις νέες εξελίξεις στον κόσμο της φαντασίας που χτίζει το AMC.

    Πότε να περιμένουμε την πρεμιέρα της σειρά The Talamasca

    Η σειρά The Talamasca θα αποτελεί την τρίτη προσθήκη στο σύμπαν του AMC που βασίζεται στα έργα της Anne Rice, μετά το Interview with the Vampire και το Mayfair Witches. Η πρεμιέρα της αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό των υπερφυσικών σειρών και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2025, τόσο στο κανάλι του AMC όσο και στην πλατφόρμα AMC+.

    Ο William Fichtner εντάσσεται στο Anne Rice Immortal Universe του AMC

    Στην χώρα μας οι σειρές Interview with the Vampire και το Mayfair Witches προβλήθηκαν από την COSMOTE TV, που όπως φαίνεται θα φιλοξενήσει και την τρίτη σειρά.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ