Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Trailer αποκτά η νέα σειρά των δημιουργών του “Cobra Kai”

    Trailer αποκτά η νέα σειρά των δημιουργών του "Cobra Kai"

    Ακόμα και οι ήρωες αποκτούν hangovers.

    To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer της νέας σειράς των Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald, που θα φέρει τον τίτλο “Obliterated”.

    Η περιπέτεια “είναι μια καταιγιστική κωμωδία δράσης για μια ελίτ ομάδα ειδικών δυνάμεων που αντικρούει μια θανατηφόρα απειλή στο Λας Βέγκας. Μετά το εορταστικό πάρτι, γεμάτο με ποτά, ναρκωτικά και σεξ, η ομάδα ανακαλύπτει ότι η βόμβα που απενεργοποίησε ήταν ψεύτικη. Η φτιαγμένη πλέον ομάδα πρέπει να αψηφήσει τα προβλήματά της, να ξεπεράσει τις προσωπικές διαφωνίες, να βρει την αληθινή βόμβα και να σώσει τον κόσμο”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Nick Zano ως Chad McKnight, Shelley Hennig ως Ava Winters, Terrence Terrell ως Trunk, Alyson Gorske ως Lana, C. Thomas Howell ως Haggerty, Eugene Kim ως Paul Young, Paola Lázaro ως Angela Gomez και Kimi Rutledge ως Maya Choi. Η σειρά είχε ανακοινωθεί πριν από τρία χρόνια και θα προβαλλόταν μέσω του TBS, αλλά λόγω της εξαγοράς των Warner Bros. και Discovery αφέθηκε στην άκρη. Πλέον θα το δούμε στο Netflix, όπου βλέπουμε και την άλλη σειρά των δημιουργών, το “Cobra Kai”. Οι τρεις προαναφερθέντες θα είναι σκηνοθέτες, showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ η Dina Hiller θα είναι και αυτή εκτελεστικός παραγωγός.

    Το “Obliterated” θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα του στις 30 Νοεμβρίου. Πως σας φαίνεται η σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ