Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
More

    Οδυσσέας Σταμούλης: «Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω δημόσια» – H απόφαση μετά τον θάνατο του γιου του

    Μια διαφορετική αναφορά έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης στον θάνατο του παιδιού του, εξηγώντας πως έχει αποφασίσει – να μην μιλάει για το τραγικό αυτό συμβάν – δημόσια.

    Μέσα από τη συνέντευξη, που παραχώρησε ο ηθοποιός την Τετάρτη (9/10) στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno», τόνισε πως ο πόνος ενός γονέα που έχασε το παιδί του, δεν είναι μεγαλύτερος, επειδή τυγχάνει να είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

    Στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών αναφέρθηκε σε άλλο σημείο ο Οδυσσέας Σταμούλης, εξηγώντας πως ο ίδιος παίρνει πολύ μεγάλη δύναμη μέσα από τον αγώνα τους για τη δικαίωση των νεκρών παιδιών τους.

    «Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω δημόσια»

    «Είμαι όσο μπορώ καλά, με την έννοια ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν καινούρια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τώρα τι να πει κανείς; Ασ’ τα… τώρα λέμε για τις κωμωδίες. Ίσως έχει ο άνθρωπος μία ικανότητα να ζει όσο είναι να ζει, μέχρι να πεθάνει, δεν ξέρω.

    Κατ’ αρχάς, εγώ για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω. Μου φαίνεται λίγο άδικο για άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, όσο γνωστοί ή όχι και αν είναι. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο, όποιος και να ‘σαι, γι’ αυτό και αποφάσισα – και δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα – να μην τον θυμάμαι δημόσια.

    Εγώ είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει μια εξαίρεση και αφορά στους γονείς των παιδιών, που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Θέλω να κάνω μια παράκληση, να μείνουν ενωμένοι και να κυνηγήσουν την υπόθεσή τους μέχρι τέλους.

    Να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από όλους αυτούς. Εγώ δεν ξέρετε πόση δύναμη παίρνω, όταν βλέπω τους γονείς να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί. Μας δίνουν δύναμη. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ