Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

  Οφθαλμίατρος απέκρυπτε φορολογητέα ύλη μέσω της αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός

  Οφθαλμίατρος απέκρυπτε φορολογητέα ύλη μέσω της αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός

  Είχε προβεί στην απόκτηση 23 ρολογιών συνολικής αξίας 161.300 ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματά του

  Ένας οφθαλμίατρος στη Βόρεια Ελλάδα εντοπίστηκε από την Οικονομική Αστυνομία να αποκρύπτει φορολογητέα ύλη μέσω της αγοράς ακριβών ρολογιών χειρός.

  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οφθαλμίατρος κατά τα έτη 2019 έως 2024 είχε προβεί στην απόκτηση 23 ρολογιών χειρός, συνολικής αξίας 161.300 ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνταν από τα δηλωθέντα εισοδήματά του. Για τις παραβάσεις που προέκυψαν, θα ενημερωθεί η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

  Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στη διαδικτυακή πύλη του Ελληνικού Κράτους (gov.gr) «Καταγγελία για οικονομικά εγκλήματα», για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

  οφθαλμίατρος Φοροδιαφυγή  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ